Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen kiehtova kausi 2018 kutsuu viihtymään!

Jaa

Huvittelukausi 2018 tuo tullessaan hauskaa yhdessä tekemistä, edistyksellisiä laitteita, makuhermoja hellivän kattauksen upouusia ravintoloita, aurinkoisen terassin ja monia muita makeita uudistuksia. Linnanmäen hupimaailma avaa jälleen porttinsa uuden kauden merkiksi perjantaina 27.4. klo 16.00.

 

Yllätyksellinen uutuuslaite puistoon!

Linnanmäen Huvipuisto on tunnettu monenlaisista hauskuuksista, jotka huvittavat kaikkia kävijöitä ikään ja pituuteen katsomatta. Uuden kauden myötä Linnanmäelle saapuu upouusi kolmikerroksinen huvittelulaite Pellen Talo, jossa asiakkaamme pääsevät seikkailemaan tunnelmasta toiseen. Värikkäistä huoneista löytyy häivähdys Vekkulaa modernilla twistillä, kuten vaikkapa pyörivä tynnyri, liikkuvat portaat ja veikeästi kiemurteleva liukumäki. Talossa kuullaan myös musiikkia ja sen sisällä nähdään iloisesti tuikkivia led-valoja.

”Pellen Talo on moderni huvittelutalo, joka tulee tuomaan pirteän lisän laitevalikoimaamme seuraavaksi kolmeksi kaudeksi. Tämän jälkeen huvittelutalo lähtee kiertämään Suomea yhdessä Tivoli Seiterän kanssa”, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin valottaa suunnitelmia. Linnanmäki suunnittelee uuden Vekkulan saapuvan huvipuistoon kaudeksi 2021.

Upouusi virtuaalielämys vie lentoon ilmojen halki

Vuoristoradan ja virtuaalielämyksen yhdistävä Linnunrata eXtra saapui Linnanmäelle vuonna 2016 ja se oli tullessaan Pohjoismaiden ensimmäinen kahta todellisuutta yhdistävä laite. Aiemmin asiakkaiden on ollut mahdollista matkata Linnunradalla avaruusteemassa tai iik!wekin aikaan hieman pelottavammassa todellisuudessa.

Nyt Linnunrata eXtra johdattaa huvipuistoilijat aivan uudenlaisten maisemien maailmaan, kun valikoimaan lisätään hurmaava virtuaalitodellisuuslento. Huvittelijat pääsevät halkomaan taivaita liitohyppymatkalla, joka alkaa Vuoristoradan huipulta ja päättyy Vesitornin katolle. Liitonhypyn aikana vastassa on huikeita maisemia, kanjoneita, vesiputouksia ja jännittäviä maanvyöryjäkin.

”Liitohyppyteema yhdistettynä virtuaalitodellisuuteen ja vuoristorataan luo aivan uudenlaisen elämyksen, sillä nyt kaikki pääsevät kokemaan vatsanpohjaa kutittelevan liitohyppymatkan innostavan vaihtelevassa maastossa palaten kuitenkin turvallisesti Linnanmäen maaperälle”, hehkuttaa Linnanmäen markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom.

Kehittyneen teknologian myötä Linnunrata eXtrassa voi tänä kautena valita haluamansa elämyksen kaikista kolmesta eri sisältövaihtoehdosta.

Esteetön huvipuistoelämys saapuu puistoon

Minimäellä sijaitsevaa Propelli-laitetta uudistetaan vaunulla, johon on mahdollista nousta asiakkaan omalla pyörätuolilla. Vaunun takaosa laskeutuu alas rampiksi, jonka kautta huvittelija pääsee laitteeseen. Laitteen kyydissä huvittelija pääsee vauhtiin polkemalla käsillään.

”Olemme jo jonkin aikaa kartoittaneet esteettömiä huvipuistolaitevaihtoehtoja ja kun mahdollisuus pyörätuolivaunun hankkimiseen avautui, otimme siitä heti kiinni”, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Pumpahtavan pirteitä pelielämyksiä!

Suosituimpia Linnanmäen pelejä ovat ne, joissa voidaan pelata yhdessä porukalla. Nyt huvipuistoon saapuu kaksi uutta peliä, joissa on kiva kisata kavereiden kanssa. Uudet pelit ovat saaneet iloiset nimet: Kiikutin ja Pumputin.

”Linnanmäki panostaa paljon tiimiläistensä oppimiseen. Olemmekin todella innoissamme siitä, että pääsemme esittelemään kaksi uutta peliä, jotka ovat täysin Linnanmäen omaa tuotantoa”, Adlivankin kertoo ja haastaa huvittelijat kokeilemaan veikeitä peliuutuuksia.

Herkkusuita hemmotellaan uusilla ravintoloilla

Talven aikana ravintola Jarrumiehen ja sen alla olevien kioskien paikalle on rakennettu aivan uudenlainen ravintolamaailma, joka monipuolistaa Linnanmäen Huvipuiston ravintolatarjontaa entisestään. Herkkulinnaksi nimetty ravintolakokonaisuus tuo puistoon sellaiset uutuudet kuin Cafe Vohvelitehdas, Salaatti & Varras ja Grilli. Vohvelitehtaassa pääsee herkuttelemaan makeilla ja suolaisilla vohveleilla, joiden valmistumista on mahdollista seurata itse. Salaatti & Varras tarjoaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuja salaatteja, joiden päälle voi valita mieleisensä vartaan.

Linnanmäen nostalgisiin ikisuosikkeihin lukeutuva ”makkaragrilli” on kokenut muodonmuutoksen, mutta sen suosittuja herkkuja tarjoillaan edelleen uudistuneesta Grillistä.  Pari vuotta sitten avattu ravintola Flores FreshMex siirtyy saman katon alle uutuuksien kanssa, luoden siten monipuolisen tarjooman, josta löytyy jokaiselle mieluista syömistä.

Huvipuiston keskeisemmälle paikalle on suunniteltu kaupungin aurinkoisin kesänviettopaikka, Terassiravintola Keidas. Keidas kutsuu luokseen nauttimaan niin huvipuistopäivän keskellä kuin töiden jälkeenkin hattarakuohujuomasta, makupoppareista tai vaikkapa itsetuunatuista suolaisista herkuista. Uusi ravintolakokonaisuus avautuu alkukesän 2018 aikana.

Lisätietoa myös vuoden 2019 järisyttävästä ratalaiteuudistuksesta!

Kauden 2018 aikana rakennetaan jo julkistettua uutta ratalaitetta Taigaa. Rata tulee olemaan Suomen pisin ja Pohjoismaiden nopein. Upean ajokokemuksen lisäksi kävijät pääsevät kietoutumaan taigamaailmaan jo jonotuksesta lähtien, sillä myös odotusalue tullaan teemoittamaan. Huikean laiteajelun jälkeen kävijä johdatetaan myymälään, jossa asiakkaat voivat muun muassa hankkia itsellensä matkamuistoksi taigantäyteisen valokuvan ajelusta.

”Suunnittelemme kaikkein innokkaimmille ratalaitefaneille myös suuren maailman malliin Taigaan sisäänpääsyä ”pikapassilla”, jonka tuotto ohjataan suoraan lastensuojelutyöhön”, kertoo huvipuiston toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Linnanmäen kausi alkaa hupimaisin menoin heti avajaisperjantaina 27.4., kun Sirkuskarnevaali pukee huvipuiston kiehtovaan karnevaalitunnelmaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme