Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen lumoava Valokarnevaali alkaa pian!

Jaa

Linnanmäen lumoava Valokarnevaali tuo huvipuistoon erilaisia valokohteita, elämyksellisiä esiintyjiä sekä hurmaavia syysherkkuja. Huvipuistolaitteet hohtavat hehkeässä valaistuksessa ja klassikkolaitteiden kyydissä pääsee kokemaan valoyllätyksiä. Valokarnevaali järjestetään Linnanmäellä 10.-20.10.2019.

Linnanmäen rakastettu Valokarnevaali tuo ensi viikolla tunnelmaa hämärtyviin syysiltoihin. Tapahtuma alkaa lokakuun 10. päivä, jolloin huvipuisto pukeutuu jälleen upeaan väriloistoon. Puiston hehkuvan valaistuksen lisäksi Valokarnevaalilla on esillä neljä valoteosta eri puolella huvipuistoa.

Vesitornissa nähdään erikoiskohde Intergalaktinen Plantaario. Puistossa voi ihailla myös maksuttomia valoteoksia Sokeripalat, Kissat 3D 8K sekä Variaatio 1.

Erilaisia valokokemuksia on luvassa myös laitteiden kyydissä, sillä Vuoristorata ja Taikasirkus kätkevät sisäänsä hehkuvia valoyllätyksiä. Ohjelmalava Estradi kylpee värimeressä Valokarnevaalin jokaisena päivänä, ja viikonloppuisin se herää välkehtimään esiintyjien tahtiin.

Valokarnevaalin aikana nähdään maksuttomia esityksiä niin ohjelmalava Estradilla kuin terassiravintola Keitaalla. Värivalojen loisteeseen kipuavat mm. Timo Kotipelto ja Netta Skog, Maustetytöt ja Töölön Ketterä. Tänä vuonna Valokarnevaalilla päästään nauttimaan valoloisteesta myös pimentyvään yöhön asti, kun lauantaisin huvipuisto on avoinna klo 24 saakka!

Herkkujen ystäviä hemmotellaan, sillä Valokarnevaalin ihastelun lomassa voi lämmitellä taikakaakaon, glögin, loistavan lohikeiton tai vaikkapa kuuman kurpitsakeiton äärellä.

- Valokarnevaali on muodostunut jo perinteikkääksi pääkaupungin tapahtumaksi ja olemme siitä todella iloisia. Valokarnevaalin aikana Linnanmäen upeat arkkitehtoniset muodot ja iloiset värit saavat mielettömän hienon korostuksen, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Niin läheltä kuin kauempaakin saapuville Linnanmäki esittää pyynnön saapua tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä tai aivan uutta etäparkkia käyttäen, sillä parkkitila on hyvin rajallista.

- Haluamme jatkuvasti kehittää tapoja, joilla Linnanmäelle olisi entistä sujuvampi saapua. Valokarnevaalin ajan tarjoamme yhdessä Lähitaksin kanssa aivan uudenlaista mahdollisuutta huvittelijoille saapua Elimäenkadun etäparkista Linnanmäen läheisyyteen taksilla Lintsin Parkki & Pirssi -palvelua käyttäen, Adlivankin kertoo.

Linnanmäen kesäkausi saa säihkyvän päätöksen sunnuntaina 20.10. klo 21.50., kun kaupungin taivaan valaisee loistava ilotulitus, sään niin salliessa. Tämän jälkeen Vuoristoradan junat ajetaan perinteikkäästi mahtavien torvien tööttäyksien saattelemina talvilevolle odottamaan seuraavaa huvikautta 2020.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2019 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2019 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä ei ole havaittu koronatartuntoja6.8.2020 09:08:23 EESTTiedote

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen. Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan. Siksi Linnanmäki haluaa muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Poikkeusaika tuo aukioloaikamuutoksia Linnanmäen säkenöivään syksyyn24.7.2020 12:38:14 EESTTiedote

Linnanmäen syksyssä päästään myös tänä poikkeusvuonna nauttimaan iki-ihanan Valokarnevaalin upeasta valomerestä, kun teematapahtumaa vietetään huvipuistossa 9.-18.10. Poikkeusajan vuoksi Linnanmäki jatkaa kiitosta saaneen ennakkovarausjärjestelmän käyttöä syksylle, kun Valokarnevaalin vierailijat saapuvat säkenöivään puistoon ennakkoon ostetulla rannekkeella tai sisäänpääsylipulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme