Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen lumoava Valokarnevaali alkaa pian!

Jaa

Linnanmäen lumoava Valokarnevaali tuo huvipuistoon erilaisia valokohteita, elämyksellisiä esiintyjiä sekä hurmaavia syysherkkuja. Huvipuistolaitteet hohtavat hehkeässä valaistuksessa ja klassikkolaitteiden kyydissä pääsee kokemaan valoyllätyksiä. Valokarnevaali järjestetään Linnanmäellä 10.-20.10.2019.

Linnanmäen rakastettu Valokarnevaali tuo ensi viikolla tunnelmaa hämärtyviin syysiltoihin. Tapahtuma alkaa lokakuun 10. päivä, jolloin huvipuisto pukeutuu jälleen upeaan väriloistoon. Puiston hehkuvan valaistuksen lisäksi Valokarnevaalilla on esillä neljä valoteosta eri puolella huvipuistoa.

Vesitornissa nähdään erikoiskohde Intergalaktinen Plantaario. Puistossa voi ihailla myös maksuttomia valoteoksia Sokeripalat, Kissat 3D 8K sekä Variaatio 1.

Erilaisia valokokemuksia on luvassa myös laitteiden kyydissä, sillä Vuoristorata ja Taikasirkus kätkevät sisäänsä hehkuvia valoyllätyksiä. Ohjelmalava Estradi kylpee värimeressä Valokarnevaalin jokaisena päivänä, ja viikonloppuisin se herää välkehtimään esiintyjien tahtiin.

Valokarnevaalin aikana nähdään maksuttomia esityksiä niin ohjelmalava Estradilla kuin terassiravintola Keitaalla. Värivalojen loisteeseen kipuavat mm. Timo Kotipelto ja Netta Skog, Maustetytöt ja Töölön Ketterä. Tänä vuonna Valokarnevaalilla päästään nauttimaan valoloisteesta myös pimentyvään yöhön asti, kun lauantaisin huvipuisto on avoinna klo 24 saakka!

Herkkujen ystäviä hemmotellaan, sillä Valokarnevaalin ihastelun lomassa voi lämmitellä taikakaakaon, glögin, loistavan lohikeiton tai vaikkapa kuuman kurpitsakeiton äärellä.

- Valokarnevaali on muodostunut jo perinteikkääksi pääkaupungin tapahtumaksi ja olemme siitä todella iloisia. Valokarnevaalin aikana Linnanmäen upeat arkkitehtoniset muodot ja iloiset värit saavat mielettömän hienon korostuksen, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Niin läheltä kuin kauempaakin saapuville Linnanmäki esittää pyynnön saapua tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä tai aivan uutta etäparkkia käyttäen, sillä parkkitila on hyvin rajallista.

- Haluamme jatkuvasti kehittää tapoja, joilla Linnanmäelle olisi entistä sujuvampi saapua. Valokarnevaalin ajan tarjoamme yhdessä Lähitaksin kanssa aivan uudenlaista mahdollisuutta huvittelijoille saapua Elimäenkadun etäparkista Linnanmäen läheisyyteen taksilla Lintsin Parkki & Pirssi -palvelua käyttäen, Adlivankin kertoo.

Linnanmäen kesäkausi saa säihkyvän päätöksen sunnuntaina 20.10. klo 21.50., kun kaupungin taivaan valaisee loistava ilotulitus, sään niin salliessa. Tämän jälkeen Vuoristoradan junat ajetaan perinteikkäästi mahtavien torvien tööttäyksien saattelemina talvilevolle odottamaan seuraavaa huvikautta 2020.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2019 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2019 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäki on jälleen nimetty yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista!14.2.2020 10:02:33 EETTiedote

Linnanmäen Huvipuisto on valittu Great Place to Work -työtyytyväisyysmittauksen tuloksena toistamiseen yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista suurten eli yli 500 työntekijän yritysten sarjassa. Huvipuiston hupimestareiden työhuvinvointiin on panostettu vuosien varrella johdonmukaisesti ja hupimestareiden työtyytyväisyys puhuu puolestaan: työntekijöidensä mielestä Linnanmäki on yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2020.

Linnanmäen loistelias kausi päättyi palkintosateeseen! Linnanmäen Huvipuisto palkittiin mieleenpainuvimpana, Taiga-ratalaite jälleen yksi Euroopan parhaista!21.10.2019 15:23:29 EESTTiedote

Linnanmäen huvikausi 2019 on päättynyt sunnuntaina 20.10. loisteliaasti. Valokarnevaalin säihkyvän ilotulituksen lisäksi Linnanmäki päätti huvikautensa myös varsinaisessa välkehtivässä palkintosateessa. Taiga valittiin arvostetun italialaisen verkkojulkaisu Parksmania.it:n toimesta yhdeksi Euroopan parhaista laitteista vuonna 2019. Linnanmäki palkittiin lokakuussa myös Finnish Travel Galassa vuoden 2019 mieleenpainuvimpana matka- tai palvelukokemuksena!

Linnanmäen Valokarnevaaliin saapuminen on tehty helpoksi9.10.2019 09:13:18 EESTTiedote

Linnanmäen suosittu Valokarnevaali avaa ovensa torstaina. Tapahtuma kestää 20.10. saakka ja sen aikana Linnanmäellä nähdään valotaiteen lisäksi myös innostavia uudistuksia! Linnanmäki on ensimmäistä kertaa Valokarnevaalin lauantaisin avoinna nyt klo 24 saakka ja tapahtumaan on luotu uusi etäparkkipalvelu Parkki & Pirssi. Valokarnevaali huipentuu säkenöivään ilotulitukseen 20.10. klo 21.50.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme