Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäki kutsuu viettämään keskikesän juhlaa kaupunkitunnelmissa

Jaa

Linnanmäen Huvipuistossa voi viihtyä koko juhannuksen! Keskikesän juhliminen aloitetaan Linnanmäellä jo torstaina, kun puistossa vietetään huvipuiston maskotin, Rollen päivää. Tällöin on vuoden ainoa päivä, kun rannekkeita voi ostaa kaksi yhden hinnalla!

Linnanmäen Huvipuiston juhannus alkaa jo torstaina 20. päivä Rollen päivällä

Muun kaupungin hiljentyessä juhannuksen viettoon, Helsingin hauskin kaupunginosa Linnanmäki kutsuu luokseen viettämään keskikesän juhlaa. Huvipuistohumuun kannattaa saapua jo torstaina, kun Linnanmäellä vietetään iki-ihastuttavan maskotin, Rollen päivää!

- Rollen nimikkopäivänä on luvassa tuplasti riemua, sillä torstaina 20.6. Linnanmäen rannekkeita voi ostaa huvipuistosta kaksi yhden hinnalla. Meillä on myös tarjolla monipuolista ohjelmaa, joten mikäli juhannuksen suunnitelmat ovat vielä avoinna, kannattaa tulla huvittelemaan Linnanmäelle, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Tunnelmalliset juhannustanssit koivujen katveessa

Keskikesän kunniaksi Linnanmäellä laitetaan jalalla koreasti. Torstai-iltana kesäiltaa tahdittaa Sinitaivas-orkesteri, joka viihdyttää tanssahtelijoita ohjelmalava Estradilla klo 18-20. Maksuttomien torstaitanssien aikana jokainen voikin käydä kokeilemassa tanssitaitojaan! Juhannusviikonloppu huipentuu varsinaiseen kesätunnelmointiin perjantaina, kun perinteisiä juhannustansseja tähdittää Tara & Aava orkesteri klo 19-21.

- Linnanmäki on mainio paikka viettää kaupunkijuhannusta, sillä koko muun kaupungin hiljentyessä Linnanmäellä huvitellaan joka päivä! Erityisesti matkailijat ja kaupunkijuhannusta viettävät ovat antaneet positiivista palautetta siitä, että olemme avoinna juhannuksenakin! Adlivankin kertoo.

Linnanmäen juhannusmuistio:

Torstai 20.6. Rollen päivä

Huvipuisto avoinna klo 11-21. Kaksi ranneketta yhden hinnalla huvipuistosta ostettuna. Rannekkeet ovat voimassa vain Rollen päivänä.

Ohjelmalava Estradi: Sinitaivas-orkesteri klo 18-20

Perjantai 21.6. Juhannusaatto

Huvipuisto avoinna klo 11-21

Ohjelmalava Estradi: Juhannustanssit klo 19-21, Tara & Aava -orkesteri

Lauantai 22.6.

Huvipuisto avoinna klo 11-22. Laitehuvittelua, iloista äänimaailmaa ja popsahtelevia popcorneja! Rolle-pelle kavereineen tavattavissa puistossa joka päivä klo 13-18.

Sunnuntai 23.6.

Huvipuisto avoinna klo 11-22. Laitehuvittelua, iloista äänimaailmaa ja popsahtelevia popcorneja! Rolle-pelle kavereineen tavattavissa puistossa joka päivä klo 13-18.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2019 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2019 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen Valokarnevaaliin saapuminen on tehty helpoksi9.10.2019 09:13:18 EESTTiedote

Linnanmäen suosittu Valokarnevaali avaa ovensa torstaina. Tapahtuma kestää 20.10. saakka ja sen aikana Linnanmäellä nähdään valotaiteen lisäksi myös innostavia uudistuksia! Linnanmäki on ensimmäistä kertaa Valokarnevaalin lauantaisin avoinna nyt klo 24 saakka ja tapahtumaan on luotu uusi etäparkkipalvelu Parkki & Pirssi. Valokarnevaali huipentuu säkenöivään ilotulitukseen 20.10. klo 21.50.

Kiinteistöpäällikkö Harri Hongiston taival Linnanmäellä on ollut täynnä tähtihetkiä10.9.2019 13:51:29 EESTTiedote

Linnanmäen Huvipuisto on viihdyttänyt suomalaisia jo 69 vuotta. Historiansa aikana huvipuistossa on työskennellyt paljon sitoutuneita ja pitkään työskennelleitä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana kehittämässä Linnanmäkeä. Nyt yksi pitkä työura saa kunniakkaan päätöksen, kun Linnanmäen kiinteistöpäällikkö Harri Hongisto jää eläkkeelle lähes 38 vuoden jälkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme