Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäki ottaa kantaa PAM:in viestintään

Jaa

Palvelualojen ammattiliitto julkaisi tänään sivuillaan tiedotteen, jonka mukaan Linnanmäki olisi kieltänyt heidän edustajiensa kierroksen huvipuistossa ja kuinka he eivät saaneet jakaa omaa markkinointimateriaaliaan puistossa.

- Olimme sopineet PAM:in kanssa kuvausluvasta puistossa. Päivä Linnanmäellä sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun Palvelualojen ammattiliiton edustajat halusivat haastatella työtehtävissään olleita hupimestareita ja jakaa esitteitään oma-aloitteisesti puiston alueella, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Mediassa keskustelu sai sellaisia piirteitä, jonka mukaan Linnanmäellä olisi jotain ammattiliittoja tai nimenomaisesti PAM:ia vastaan.

- Näin ei luonnollisestikaan ole. Linnanmäellä jokainen saa kuulua haluamaansa liittoon tai vaihtoehtoisesti olla kuulumatta. Siitä ei tässä keskustelussa ole kyse. Olemme aiempina vuosina jakaneet esimerkiksi juuri Palvelualojen ammattiliiton esitteitä hupimestareidemme taukotiloissa ja tänäänkin annoimme PAM:in kampanjalle kuvausluvan huvipuistoon, Adlivankin kertoo.

Linnanmäki painottaa, että jokaiselle työntekijälle on taattava työrauha.

- Hupimestarimme työskentelevät omilla pisteillään, jossa he huolehtivat asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Ei silloin ole sopivaa alkaa jututtaa työntekijöitä näiden henkilökohtaisista liittojäsenyyksistä, Adlivankin kertoo ja jatkaa:

- Hupimestareidemme hyvinvointi on Linnanmäellä ensisijainen asia. Linnanmäki on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka, joka on saanut erinomaisia tuloksia henkilöstön työtyytyväisyyskyselyissä. Linnanmäki haluaa olla Suomen paras työpaikka ja panostaa jatkuvasti työntekijöidensä viihtyvyyteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

KUTSU lehdistötilaisuuteen: Hyppää Taigan siiville jo ennakkoon Valokarnevaalin loistavien tähtihetkien lomassa!27.9.2018 12:23Tiedote

Päivä: To 11.10.2018 Klo: 14-15.30 (ilmoittautuminen klo 14, tilaisuus alkaa klo 14.30) Paikka: Linnanmäen Huvipuisto, Pohjoinen sisäänkäynti, Tivolikuja 1, Helsinki Ilmoittautuminen lomakkeella, päättyy pe 5.10. klo 12.00 Tervetuloa kuulemaan, miten Linnanmäen kaikkien aikojen isoin hanke, Taiga-ratalaitteen rakentaminen, edistyy. Paljastamme lehdistötilaisuudessa myös koko rataprofiilin ja saatte Kinossamme esimakua, miltä laitteen kyyti tulee tuntumaan. Haluamme kutsua lehdistön edustajat myös kokemaan Linnanmäen 14. Valokarnevaalin, jonne Ivana Helsinki on suunnitellut loistavia tähtihetkiä. Lehdistötilaisuudessa Paola Suhonen on paikalla kertomassa, miten Valokarnevaalilla tulee yhdistymään muoti, musiikki ja valo. Lehdistötilaisuus kestää noin tunnin (klo 15.30 asti), jonka jälkeen on mahdollisuus kokea kaverin kanssa Valokarnevaalin tähtihetket puiston avautuessa samaan aikaan! Linnanmäki antaa osallistujille omatoimista tutustumista varten kaksi ranneketta. Huomaathan, että til

Valokarnevaali täynnä säkenöiviä tähtihetkiä27.9.2018 11:11Tiedote

Helsingin perinteisiin piirtynyt Valokarnevaali saa Linnanmäen säkenöimään lokakuussa. Tänä vuonna teematapahtumassa nähdään ainutlaatuisia tähtihetkiä, jotka ovat suunniteltu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa. Valokarnevaali huipentuu kauden päätösviikonloppuna, kun puistossa nähdään kahtena iltana DJ Alex Mattsonin esitys, jonka kruunaa loistava lasershow! Karnevaali järjestetään 11.-21.10.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme