Stadion-säätiö

Lippupiste Olympiastadionin pääyhteistyökumppaniksi

Jaa

Lippupiste Oy ja Suomen suurin tapahtuma-areena Olympiastadion ovat solmineet pitkäaikaisen, viiden vuoden mittaisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Yhteistyön myötä Lippupiste on yksi Olympiastadionin pääyhteistyökumppaneista.

”Olemme luomassa maahamme uudenlaista tapahtumakulttuuria, jossa kuluttaja ei tule pelkkään konserttiin tai seuraamaan ottelua, vaan kokemaan kokonaisvaltaisen elämyksen. Uudistettu Olympiastadion on paikka kohtaamisille läpi vuoden, ja olemme äärimmäisen iloisia tästä yhteistyöstä. Yhdessä meillä on paljon mahdollisuuksia yleisön palvelemiseen ja uudenlaisten elämysten tarjoamiseen”, Lippupisteen toimitusjohtaja Ari Palhamo sanoo.

Uudistettu Olympiastadion on kansainväliset suurtapahtumien vaatimukset täyttävä monitoimiareena, joka on päivittäin myös kaupunkilaisten ja vierailijoiden käytössä.  Olympiastadion avautuu vuonna 2020.

”Olympiastadion valmistautuu uuteen aikakauteen hienon yhteistyökumppaniverkoston kanssa, jossa Lippupisteellä on merkittävä rooli palveluntuottajana ja yhteistyökumppanina”, toteaa Olympiastadionin johtaja Ari Kuokkanen.

Lippupiste Oy on lipunmyynnin markkinajohtaja maassamme, ja myy lippuja noin 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- ja urheilutapahtumaan vuosittain. Lippupiste on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä, CTS Eventimiä.

Lisätietoa:

Olympiastadionin johtaja Ari Kuokkanen, Olympiastadion/Stadion-säätiö, p.  040 718 2381 / ari.kuokkanen@stadion.fi

Toimitusjohtaja Ari Palhamo, Lippupiste Oy, p. 0400 502 340 / ari.palhamo@lippu.fi

www.lippu.fi

Yhteyshenkilöt

Ari Kuokkanen
Olympiastadionin johtaja
Stadion-säätiö
ari.kuokkanen@stadion.fi
040-718 2381

Tietoja julkaisijasta

Stadion-säätiö
Stadion-säätiö
Pasilanraitio 9B
00240 Helsinki

http://www.stadion.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stadion-säätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme