Attendo

Lisää palveluasumisen koteja kehitysvammaisille tulossa Savonlinnaan

Jaa

Attendo laajentaa kehitysvammaisten palveluasumisen tarjontaa Savonlinnan ja lähikuntien asukkaille. Pihlajaniemellä Pärnäläntiellä kesäkuun lopulla alkaneet palvelukodin rakennustyöt ovat edenneet perustusvaiheeseen.

Pärnäläntien palvelukodin rakennustyöt ovat perustusvaiheessa. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Pärnäläntien palvelukodin rakennustyöt ovat perustusvaiheessa. Kuva on toimitusten käytettävissä.

Attendo laajentaa kehitysvammaisten palveluasumisen tarjontaa Savonlinnan ja lähikuntien asukkaille. Pihlajaniemellä Pärnäläntiellä kesäkuun lopulla alkaneet palvelukodin rakennustyöt ovat edenneet perustusvaiheeseen. Palvelukotiin tulee 17 tehostetun asumisen paikkaa ja pihapiirin rivitaloon 6 tukiasuntoa. Kiinteistöihin pääsee muuttamaan helmikuussa 2018. Toiminnan käynnistyessä Attendo palkkaa palvelukotiin noin 13 uutta työntekijää.

Pärnäläntiellä urakoinnista vastaa Mediset Hoivarakentajat Oy ja valvonnasta Qtio.

Pihlajaniemelle tulevan palvelukodin lisäksi Attendolla on suunnitteilla toinen uusi palvelukoti kehitysvammaisille aikuisille Savonlinnan Kellarpeltoon. Tämän palvelukodin valmistumisaikataulu on vuoden 2018 aikana.

Attendolla on sopimus kehitysvammaisten asumispalveluista Savonlinnan kaupungin kanssa.

”Palveluasumisen kodeille on Itä-Suomessa tarve ja haluamme vastata niin asukkaiden kuin kunta-asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Yksilöllisen ja kuntouttavan toiminnan lisäksi elinympäristö nykyaikaisessa ja kehitysvammaisten erityistarpeet huomioivassa kiinteistössä tukee osaltaan tätä tavoitetta”, sanoo Erja Kaksonen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Erja Kaksonen
aluejohtaja, Attendo
p. 050 355 4453
erja.kaksonen@attendo.fi

Kuvat

Pärnäläntien palvelukodin rakennustyöt ovat perustusvaiheessa. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Pärnäläntien palvelukodin rakennustyöt ovat perustusvaiheessa. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Joel Hallikaisen keikkatahti ei hiljene, vauhdissa pitävät kunniakansalaiset31.5.2018 09:01Kutsu

Varaslähdön ottanut kesä näytti parastaan, kun Joel Hallikainen aloitti ensimmäisen Itä-Suomen osuuteensa mittavalla Attendon hoiva- ja palvelukotikiertueellaan toukokuun viimeisellä viikolla. Kaikkiaan Hallikainen on kutsuttu tähän mennessä 83 Attendon hoiva- tai palvelukotiin esiintymään. Hallikainen on jo käynyt 20 kodissa ja loputkin Attendon hoiva- ja palvelukotiesitykset on aikataulutettu tälle vuodelle. Hoiva- ja palvelukotikiertueellaan Hallikainen paitsi kiertää ympäri Suomea, saa myös tuntumaa ikäihmisten nykytilanteeseen. Toimitukset ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan, miten Joel Hallikaisen kiertue etenee ja kuinka hän ottaa erityisen yleisönsä.

Hoivakodissa heittäydyttiin ammattilaisten ehostettaviksi, seuraavana vuorossa seniorit Vaasassa30.5.2018 09:13Blogi

Meikkaaja-maskeeraaja ja blogisti Miia Ezen sekä drag queeniksi pukeutunut maskeeraaja Miikka, taiteilijanimeltään Miss B., jalkautuivat viime kuussa Attendon hoivakotiin Klaukkalassa. Suosion siivittämä tapahtuma on päätetty toteuttaa seuraavaksi Vaasassa, jonne Miia ja Miss B. matkaavat Attendo Kaarlentuvan hoivakotiin 11. kesäkuuta. Ensimmäisessä kauneuspäivässä myös muutamat miehet intoutuivat kokeilemaan käsihoitoja ensimmäistä kertaa elämässään.

Vantaalainen kioskiyrittäjä valitsi ikäihmiset ja vammautuneet Ärrä tekee hyvää –kampanjaansa9.5.2018 09:47Tiedote

Kauppakeskus Jumbon kioskikauppias Anu Tikka valitsi Attendo Lustikullan hyvänteon kohteeksi R-kioskeilla käynnissä olevaan Ärrä tekee hyvää -kampanjaan. Hyvänteon tempauksessa paikalliset kioskiyrittäjät ympäri Suomen päättävät oman kohteensa ja kahden kuukauden välein pääsee kahdeksan R-kioskia lahjoittamaan 1 000 euroa valitsemilleen tahoille. Ensimmäiset lahjoitukset on päätetty ja lahjoitukset tehdään toukokuussa. Lahjoittajana toimii R-kioski Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme