Attendo

Lisää palveluasumisen koteja kehitysvammaisille tulossa Savonlinnaan

Jaa

Attendo laajentaa kehitysvammaisten palveluasumisen tarjontaa Savonlinnan ja lähikuntien asukkaille. Pihlajaniemellä Pärnäläntiellä kesäkuun lopulla alkaneet palvelukodin rakennustyöt ovat edenneet perustusvaiheeseen.

Pärnäläntien palvelukodin rakennustyöt ovat perustusvaiheessa. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Pärnäläntien palvelukodin rakennustyöt ovat perustusvaiheessa. Kuva on toimitusten käytettävissä.

Attendo laajentaa kehitysvammaisten palveluasumisen tarjontaa Savonlinnan ja lähikuntien asukkaille. Pihlajaniemellä Pärnäläntiellä kesäkuun lopulla alkaneet palvelukodin rakennustyöt ovat edenneet perustusvaiheeseen. Palvelukotiin tulee 17 tehostetun asumisen paikkaa ja pihapiirin rivitaloon 6 tukiasuntoa. Kiinteistöihin pääsee muuttamaan helmikuussa 2018. Toiminnan käynnistyessä Attendo palkkaa palvelukotiin noin 13 uutta työntekijää.

Pärnäläntiellä urakoinnista vastaa Mediset Hoivarakentajat Oy ja valvonnasta Qtio.

Pihlajaniemelle tulevan palvelukodin lisäksi Attendolla on suunnitteilla toinen uusi palvelukoti kehitysvammaisille aikuisille Savonlinnan Kellarpeltoon. Tämän palvelukodin valmistumisaikataulu on vuoden 2018 aikana.

Attendolla on sopimus kehitysvammaisten asumispalveluista Savonlinnan kaupungin kanssa.

”Palveluasumisen kodeille on Itä-Suomessa tarve ja haluamme vastata niin asukkaiden kuin kunta-asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Yksilöllisen ja kuntouttavan toiminnan lisäksi elinympäristö nykyaikaisessa ja kehitysvammaisten erityistarpeet huomioivassa kiinteistössä tukee osaltaan tätä tavoitetta”, sanoo Erja Kaksonen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Erja Kaksonen
aluejohtaja, Attendo
p. 050 355 4453
erja.kaksonen@attendo.fi

Kuvat

Pärnäläntien palvelukodin rakennustyöt ovat perustusvaiheessa. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Pärnäläntien palvelukodin rakennustyöt ovat perustusvaiheessa. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Hajanaisesta toiminnasta tehokkaaseen tekemiseen - monialainen päihdetyö perusterveydenhuollossa9.1.2018 09:52Tiedote

Terveysasemilla asioi paljon erilaisia päihdepotilaita. ”Esimerkiksi alkoholiongelmaisten ja lääkeaineiden väärinkäyttäjien kohtaaminen kuuluu terveysasemien arkeen”, kertoo Attendon päihdepalveluiden vastuulääkärinä toimiva Harri Seppälä. Päihteiden ongelmakäyttö on niin mittava kansanterveydellinen ja -taloudellinen asia, että sen käsittelyyn tarvitaan koko sote-koneisto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme