Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Lisäopetukseen perustetaan uusia ryhmiä

Jaa

Helsingin kaupungin lisäopetukseen (kymppiluokka) hakeutui 417 nuorta. Hakijoita ja paikan vastaanottaneita oli enemmän kuin viime vuonna. Kasvaneen hakijamäärän myötä Stadin ammatti- ja aikuisopiston Sturenkadun toimipaikkaan perustetaan lisäryhmiä. Helsingin kaupunki takaa koulutustakuun mukaisesti jokaiselle lisäopetukseen hakeneelle nuorelle opiskelupaikan.

Lisäopetusta järjestetään Helsingissä yhteisen opetussuunnitelman mukaisesti Myllypuron, Itäkeskuksen ja Pasilan peruskouluissa sekä Stadin ammatti- ja aikuisopiston toimipaikoissa. Opiskelijavalinnan tulokset julkaistiin 2.8.

Opiskelu alkaa 26.8.

Kaikki opiskelijat on haastateltu omien tavoitteiden kartoittamiseksi lisäopetuksen paikoissa. Haastattelut ja ryhmien muodostaminen jatkuvat vielä viikolla 34. Osa nuorista siirtyy Stadin ammatti- ja aikuisopiston Sturenkadun toimipaikkaan perustettaviin uusiin lisäopetusryhmiin.

Kun ryhmäjärjestelyt varmistuvat, tiedotetaan nuoria tulevasta lisäopetusryhmästä viikon 34 aikana. Kaikkien lisäopetuksen opiskelijoiden opetus käynnistyy  26. elokuuta alkaen.

Lisätiedot:

Tuulia Tikkanen, pedagoginen asiantuntija, puh. 310 88047

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Leikkipuistojen kesätoiminta20.5.2020 17:15:00 EESTTiedote

Tulevana kesänä 1.-3.-luokkalaisille helsinkiläisille koululaisille järjestetään kesäleiritoimintaa auki olevissa leikkipuistoissa arkipäivisin klo 9-16. Kesäleiritoimintaa ja kesäruokailua järjestävät leikkipuistot julkaistaan leikkipuistojen kesäsivustolla (hel.fi/leikkipuistojen-kesa) viikon 22 alussa. Toiminta on maksutonta ja siihen ilmoittaudutaan etukäteen leikkipuistojen kesäsivustolla. Ilmoittautuminen päiväleireille aukeaa keskiviikkona 27.5. klo 8.00. Leiriläisille tarjotaan myös edellisten vuosien tapaan kesälounas.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme