Lapin ELY-keskus

Lisärahoitusta maantien 929 Tervola-Pakisvaara päällystämiseen

Jaa

Lapin ELY-keskus on saanut lisärahoituksen maantien 929 Tervola-Pakisvaara päällystekorjauksiin. Korjauksia tehdään noin 20 kilometrin matkalla.

Korjattavaa tieosuutta Mellakosken kohdalla.
Korjattavaa tieosuutta Mellakosken kohdalla.

Tien rakennetta vahvistetaan mm. kantavaa sepeliä lisäämällä, ja tie uudelleen päällystetään.

Liikenteelle aiheutuu väliaikaista haittaa työn aikana. Tietyöt valmistuvat syyskuun loppuun mennessä. Töiden valmistuttua tieosuudelle palautetaan 80 km/h nopeusrajoitus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

projektipäällikkö Jesse Kananen, puh. 0295 037 020, jesse.kananen(at)ely-keskus.fi ja ylläpitovastaava Ari Kärkkäinen, puh. 0295 037 237, ari.karkkainen(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Korjattavaa tieosuutta Mellakosken kohdalla.
Korjattavaa tieosuutta Mellakosken kohdalla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme