Vaasan kaupunki - Vasa stad

LittFestin ohjelma on julkaistu

Jaa

Kirjallisuutta juhlitaan jälleen Vaasassa 14.-17.3. Tapahtuman ohjelma löytyy nyt kokonaisuudessaan osoitteesta www.vaasa.fi/littfest.

Anja Snellman, kuva:  Jouni Harala / New Terrain Press
Anja Snellman, kuva: Jouni Harala / New Terrain Press

Tämän vuoden tapahtuman teema on Ääni – Röst, ja ohjelmassa käsitellään muun muassa naisten ääntä kirjallisuudessa, oman äänen löytämistä sekä äänikirjoja.

LittFestissä kirjailijavieraita pääsee tapaamaan niin iltajuhlissa kuin kirjallisissa keskusteluissa, ja kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Mukana ovat muun muassa Johannes Anyuru, Katja Kettu, Anja Snellman, Susanna Alakoski, Antti Tuomainen ja Mats Söderlund.

www.vaasa.fi/littfest

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurituottaja Ilkka Nyqvist
Vaasan kaupunki, kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 0400 564 469
ilkka.nyqvist@vaasa.fi

Kuvat

Anja Snellman, kuva:  Jouni Harala / New Terrain Press
Anja Snellman, kuva: Jouni Harala / New Terrain Press
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme