Vaasan kaupunki - Vasa stad

LittFestissä kuuluu viikonloppuna kirjallisuuden ääni

Jaa

Kirjallisuusfestivaali Vaasa LittFestin teemana on tänä vuonna Ääni – Röst ja ohjelmassa käsitellään muun muassa naisten ääntä kirjallisuudessa, oman äänen löytämistä sekä äänikirjoja. Festivaali järjestetään 14.-17.3.2019.

Katja Kettu, kuva: Ofer Amir
Katja Kettu, kuva: Ofer Amir

LittFestin päätapahtumapaikkana on Vaasan pääkirjasto, jossa on ohjelmaa koko festivaalin ajan. Kirjastolla pidetään muun muassa festivaalin viralliset avajaiset perjantaina klo 18 alkaen ja lauantaina klo 10.30 siellä päästään seuraamaan kuvittajien taistoa eli ”PiirrosBattlea”.

Sunnuntaina on kirjastolla klo 12-13 ”Pohjoismaisen kirjallisuuden näyttämö”, joka on Suomen, Ruotsin, Norjan ja Islannin kirjallisuusfestivaalien yhteistyöprojekti.

Ohjelmaa on myös muualla Vaasassa. Esimerkiksi kauppakeskus Espenissä ”Koko Vaasa lukee” perjantaina klo 11-13 ja lauantaina on kahvila Ylikivassa ”Kirjallinen aamiainen” klo 10. Lauantai-iltana klo 18.30 alkaen on Bock´s Corner Breweryssä pidettävän tapahtuman aiheena ”Klassikon uusi ääni”.

LittFestin kirjailijavieraina ovat muun muassa Johannes Anyuru, Katja Kettu, Susanna Alakoski, Antti Tuomainen ja Mats Söderlund.

Katso LittFestin koko ohjelma osoitteessa www.vaasa.fi/littfest ja tutustu festivaalin vieraisiin Facebook-sivulla: www.facebook.com/vaasalittfest. Käsiohjelmia on jaossa pääkirjastossa ja kaikissa lähikirjastoissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurituottaja Ilkka Nyqvist
Vaasan kaupunki, kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 0400 564 469
ilkka.nyqvist@vaasa.fi

Kuvat

Katja Kettu, kuva: Ofer Amir
Katja Kettu, kuva: Ofer Amir
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme