Vaasan kaupunki - Vasa stad

Littfests program 2020 har nu publicerats

Dela

Litteraturfestivalen i Vasa ordnas i huvudsak digitalt 12-14.11.2020.

Evenemangets program finns i sin helhet på adressen www.vaasa.fi/sv/littfest.

LittFest genomförs i år med exceptionella arrangemang, vilket möjliggör ett så tryggt deltagande i evenemanget för så många som möjligt. Publikantalet begränsas och därför är det förhandsanmälning till vissa evenemang. Med hjälp av olika digitala presentationssätt är det möjligt att delta i evenemanget från hemsoffan.

Ett mångsidigt utbud av författargäster

Littfests 2020 tema är Minnet. Minnet granskas i programmet ur flera olika perspektiv: bl.a. i de skribenters arbete som skriver historiska böcker och läsningens betydelse i förebyggande av minnessjukdomar samt minnet som ett tema i olika verk.

Författargästerna är aktuella och kända författare bl.a. Kari Hotakainen, Pajtim Statovci och skräckförfattaren Marko Hautala från Vasa. Av de svenskspråkiga författarna är bl.a. Kjell Westö, Rafael Donner, Mats Strandberg och Åsa Nilsonne representerade. Se hela programmet på Littfests webbsida eller Facebook-kanal

Kontakter

kulturproducent Ilkka Nyqvist tfn 0400 564 469, ilkka.nyqvist@vaasa.fi

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum