Hamina LNG Oy

LNG-terminaalin kaupallinen käyttöönotto lähestyy – Hamina LNG Oy selvittää kiinnostusta terminaalikapasiteetin varaamiseen

Jaa
Hamina LNG Oy valmistautuu LNG-terminaalin kaupallisen käytön alkamiseen lokakuussa 2022. Ensimmäisen kaasuvuoden liiketoiminnan suunnittelua varten Hamina LNG Oy selvittää alustavaa kiinnostusta markkinoilta terminaalikapasiteetin varaamiseen.

Hamina LNG Oy on avannut Pre-Open Season -kyselyn, josta tarkemmat tiedot löytyvät yhtiön verkkosivuilta www.haminalng.fi.  Pre-Open Season -kysely ei ole sitova. Kysely on avoinna 13.5.2022 saakka. Virallinen Open Season suoritetaan täysin erillisenä, ja sen käynnistämiseen on valmius viimeistään elokuun alussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Kalevi Mattila
hallituksen puheenjohtaja
Hamina LNG Oy
kalevi.mattila@haminanenergia.fi
p. 040 6304315

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hamina LNG Oy
Hamina LNG Oy
Reutsinkatu 12
49400 Hamina

http://www.haminalng.fi

Hamina LNG Oy on Haminan Energia Oy:n, virolaisen energiayhtiö Alexelan sekä teknologiakonserni Wärtsilän yhteisyritys. Haminan LNG-terminaali on Suomen ainoa maakaasun siirtoverkkoon kytketty LNG-terminaali. Terminaalin varastokapasiteetti on 30 000 m3. Terminaalin palveluihin kuuluvat myös rekka- ja laivalastaus sekä LNG-käyttöisten alusten bunkraus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hamina LNG Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme