LOGOMOLOGOMO

Logomo10 ja Turku2021 -synttärifestareiden kattaus yllättää – osa artisteista pidetään salassa loppuun asti

Jaa

Logomon ja Turun kulttuuripääkaupunkivuoden 10-vuotisjuhlaa vietetään la 20.11. Avoimien ovien päivä sisältää taikuutta, sirkusta, elokuvaa ja taidetta klo 10–15. Ympäri taloa useammalle lavalle levittäytyvät iltabileet alkavat klo 20 ja kestävät aina aamuyöhön asti. Festareilla nähdään mm. Turku Rock Academyn kasvatteja ja Flame Jazz -konsertti. Lisäksi Lenni-Kalle Taipale luotsaa lavalle liudan Suomen tähtiartisteja, joiden nimet pidetään visusti salassa h-hetkeen asti. Logomon kaikissa tapahtumissa terveysturvallisuudesta huolehditaan tarkasti, ja koronapassi on uusimpien linjausten mukaisesti käytössä yli 16-vuotiailla myös koko synttärifestareiden ajan.

Juhlapäivänä nähdään huippukonsertti, jossa Lenni-Kalle Taipale luotsaa lavalle yllättävän kattauksen Suomen tähtiartistiteja. Konsertin jälkeen jatkot vietetään Logomossa Turun suurimmassa yökerhossa. Kuva: Atte Alaska
Juhlapäivänä nähdään huippukonsertti, jossa Lenni-Kalle Taipale luotsaa lavalle yllättävän kattauksen Suomen tähtiartistiteja. Konsertin jälkeen jatkot vietetään Logomossa Turun suurimmassa yökerhossa. Kuva: Atte Alaska

Päivällä avoimet ovet, illalla bileet

10-vuotisjuhlia vietetään Logomolla koko päivä. Avoimissa ovissa on ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Mukana on mm. Kai Kuutamon jongleeraustyöpaja, taikuri ja mentalisti Jerry Nyholm ja Luomuspajan askartelu- ja taidetyöpaja. TPS:n oma maskotti Jore-karhukin on luvannut saapua juhlimaan.

Kinossa esitetään päivällä kaksi lastenelokuvaa; Onneli, Anneli ja nukutuskello sekä Rölli ja kultainen avain. Annelia näytellyt Olga Ritvanen on mukana avaamasta lastennäytöstä. Jos itse mielii valkokankaalle, avoimissa ovissa on mahdollista osallistua Länsi-Suomen elokuvakomission avustajakuvauksiin.

Lisäksi esillä on valokuvanäyttely, videotaidetta sekä Johanna Oraksen taidenäyttely. Ohjelman lomassa voi herkutella Logomo Kitchenin juhlabrunssilla. 

Iltabileiden ovet aukeavat klo 19.30. Flame Jazz -konsertissa Logi-salissa nähdään Mikko Innanen ja Turku Rock Acedemy tuo Logomon Teatroon neljä bändiä: Sunday Talk, DestinesiaKalpeat Varjot ja Avacia

Logomon suurimmassa salissa nähdään yllätyksellinen spektaakkeli, kun pianovirtuoosi, muusikko Lenni-Kalle Taipale luotsaa lavalle Suomen tähtiartistit, joiden nimet pidetään salaisuutena loppuun asti. Logomon käytävillä kulkee kuitenkin huhuja, että lavalle on nousemassa taatusti kaikkien tuntemia mies- ja naisartisteja. 

Klo 22 sali muuntautuu Turun suurimmaksi yökerhoksi. Jatkoilla menoa pitävät yllä YleX:n suosikki-DJ:t Roberto Rodriguez ja Anne Lainto. 

Synttärifestareiden ohjelma la 20.11.

AVOIMET OVET - ilmainen sisäänpääsy

Klo 10:00 ovet avataan

Kino:
10:30-12:00 Elokuvakaupunki Turku ry esittää: Onneli, Anneli ja nukutuskello - mukana avaamassa näytöstä Annelin näyttelijä Olga Ritvanen
13:00-14:30 Elokuvakaupunki Turku ry esittää: Rölli ja kultainen avain

Galleria:
10:00 alkaen Turku 2011 -kuvina lounge
10:00 alkaen Marjo Haapasalon vedenalainen videoteos Aurajoen neito

Logi:
12:00-15:00 Johanna Oras Kukoistuksen koodi 2.0 -taidenäyttely,
taiteilija esittelee näyttelyn teemat klo 13:15
15:00-16:15 Konsertti Saimi ja Johanna: Kaikilla väreillä feat. Michael Monroe, liput 22€, lippu.fi

Move:
12:00-15:00 Elokuva-avustajakuvaukset - Liity Länsi-Suomen
elokuvakomission avustajarekisteriin!

Kitchen:
11:30-15:00 juhlabrunssi (21€/hlö, varaukset event@logomo.fi)

Non-stop-ohjelmaa aulassa klo 10-14:

  • Kai Kuutamon pop-in jongleeraustyöpaja
  • Taikuri ja mentalisti Jerry Nyholm hämmästyttää tempuillaan
  • Luomuspajan askartelu- ja taidetyöpaja
  • Lasten- ja nuortenkulttuuriyhdistys Vilperi ry mukana menossa
  • Turun Palloseuran Jore-karhu ilahduttamassa lapsia klo 10-12

Ohjelma täydentyy, ajantaisainen tieto Logomon sivuilla: https://logomo.fi/logomo-10-vuotta

ILTABILEET - maksullinen 

Klo 19:30 ovet

Logomo-sali:
20:00 Lenni-Kalle Taipale All Stars -konsertti Suomen eturivi artistien kanssa
22:00 jatkot Turun suurimassa yökerhossa, radiosta tutut DJ:t Roberto Rodriguez ja Anne Lainto

Teatro-sali:
Turku Rock Academy esittää:

  • 19.30 Sunday Talk
  • 21.30 Destinesia
  • 22.30 Kalpeat Varjot
  • 23.30 Avacia

Galleria:
20:00 alkaen Turku 2011 -kuvina lounge
20:00 alkaen Marjo Haapasalon vedenalainen videoteos Aurajoen neito

Logi:
20:00-23:00 Johanna Oras Kukoistuksen koodi 2.0 -taidenäyttely

Move:
19:00-22:00 Flame Jazz: Mikko Innanen (aiemmin ostetut konserttiliput
käyvät myös Logomon-iltatapahtumaan)

Kino:
20:00-01:00 Länsi-Suomen elokuvakomissio esittää: Maistiaisia Turussa
kuvatuista elokuvista ja tv-sarjoista kahden vuosikymmenen ajalta

Ohjelmaa täydentyy, ajantasainen tieto Logomon sivuilla: https://logomo.fi/logomo-10-vuotta

LIPUT

Iltabileet alk. klo 20: liput 25 €/hlö, samalla lipulla pääset kulkemaan vapaasti festarialueella. 

Liput vain jatkoille Turun suurimpaan yökerhoon alk. klo 22: 10€/hlö.

Liput myy lippu.fi

Tilaisuudessa on käytössä koronapassi yli 16-vuotiailla koko päivän ajan.
Logomon koronainfo: https://logomo.fi/koronainfo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Logomo Oy, toimitusjohtaja Päivi Rytsä, puh. 050 596 0773, paivi.rytsa@logomo.fi
Turun kaupunki, viestintäjohtaja Saara Malila, 044 907 5710, saara.malila@turku.fi

Kuvat

Juhlapäivänä nähdään huippukonsertti, jossa Lenni-Kalle Taipale luotsaa lavalle yllättävän kattauksen Suomen tähtiartistiteja. Konsertin jälkeen jatkot vietetään Logomossa Turun suurimmassa yökerhossa. Kuva: Atte Alaska
Juhlapäivänä nähdään huippukonsertti, jossa Lenni-Kalle Taipale luotsaa lavalle yllättävän kattauksen Suomen tähtiartistiteja. Konsertin jälkeen jatkot vietetään Logomossa Turun suurimmassa yökerhossa. Kuva: Atte Alaska
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

LOGOMO
LOGOMO
Junakatu 9
20100 TURKU

029 123 4800http://www.logomo.fi

LOGOMO

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä 90 yrityksessä. Logomossa on myös taiteilijatyöhuoneita. Vuonna 2019 Logomossa järjestettiin yhteensä yli 1300 tilaisuutta ja kävijämäärä oli 377 000. 

 

TURUN KAUPUNKI

Turku on vireä Itämeren alueen kasvukeskus, jossa yhdistyvät laadukkaat kuntapalvelut, monipuolinen elinkeinorakenne sekä korkealuokkainen koulutus- ja kulttuuritarjonta. Vuonna 2011 Turku oli Euroopan kulttuuripääkaupunki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LOGOMO

Turku ja Logomo kutsuvat juhlimaan kulttuuripääkaupunkivuoden juhlavuotta ja 10-vuotiasta Logomoa 20.11.14.10.2021 13:00:00 EEST | Uutinen

Turun 2011 Euroopan kulttuuripääkaupunkivuodesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta, mikä tarkoittaa, että myös luovien alojen tapahtumakeskus Logomolla on 10-vuotisjuhlat. Logomon syntymäpäiväjuhlia ja Turun merkkivuotta juhlitaan osuvasti lauantaina 20.11. Tuolloin Logomo avaa ovensa kaikille kaupunkilaisille. Päivä huipentuu syntymäpäiväkonserttiin, jossa lavalle Lenni-Kalle Taipaleen kanssa astuvat yllätyksenä pidettävät, suomalaiset eturivin tähtiartistit. Konsertin jälkeen Logomo muuntautuu Turun suurimmaksi yökerhoksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme