Sunborn Live

Loiriplukarin vuoden viimeinen Turun keikka Logomossa pe 13.10.2017

Jaa

Kesällä viraaliksi some-ilmiöksi noussut Loiriplukari tekee vuoden viimeisen Turun keikkansa Logomossa perjantaina 13.10.2017. Turkulaistaustaisen, tällä hetkellä Mosambikissa asuvan artistin keikat ovat harvinaisia, ja harvinaisen suosittuja tapauksia.

Loiriplukari on turkulaistaustaisen pitkän linjan taiteilija-muusikko Kalle Taivaisen (Magenta Skycode, Karkkiautomaatti, Xysma) projekti, jossa hän loirimaisella äänellään yhdistelee muutamien sanojen ja fraasien hokemia mielenkiintoisiin, mm. kantrista, ambientista, lattarista ja shoegazesta ammentaviin taustoihin.

Loiriplukarin suosio räjähti viime kesänä, kun “Ei voi laittaa verotukseen” -kappale nousi viraaliksi hitiksi. Hittijulkaisu on tähän mennessä kerännyt YouTubessa ja Spotifyssä yhteensä yli 200 000 kuuntelua. Varsin tuottelias artisti julkaisi esikoisalbuminsa "Kiitos" elokuussa, ja aivan viime päivinä YouTubeen on putkahtanut useita uusia julkaisuja.

Loiriplukari nauttii myös vahvaa keikkasuosiosta, josta kertoo omaa kieltään mm. loppunmyydyt keikat Turun Dynamossa ja Bar Kukassa ja elokuiset esiintymiset Tavastialla sekä Flow-festivaaleilla, missä teltta pursuili ihmisiä. Loiriplukari on saanut myös itsensä Vesa-Matti Loirin diggailevan hyväksynnän. Taivainen asuu nykyään perheineen Mosambikissa, joten Loiriplukarin keikat ovat aina harvinaisia tapauksia.


Tapahtuman tiedot:

Sunborn Live esittää: Loiriplukari
Pe 13.10. Teatro, Logomo, Turku
Ovet 21, showtime 22
Liput 11,50€, Lippupiste: http://bot.fi/240l  (mahdollisesti jäljellä olevia lippuja saa myös ovelta)

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Pietu Sepponen / Sunborn Live
puh. 044 556 6113
pietu.sepponen@sunborncatering.com

Loiriplukarin musiikkivideo

Avainsanat

Kuvat

Loiriplukarin takana on turkulaistaustainen taiteilija-muusikko Kalle Taivainen.
Loiriplukarin takana on turkulaistaustainen taiteilija-muusikko Kalle Taivainen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Live
Sunborn Live
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

http://www.sunborncatering.com/sunborn-live/

Sunborn Live tuottaa kovatasoisia live-tapahtumia pääasiassa Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Keikkapaikkoina mm. Turun Logomo ja Helsingin Kulttuuritalo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme