Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loistefestari huipentuu gaalailtaan

Jaa

Loistefestari huipentuu keskiviikkona 28. maaliskuuta kello 18.00-21.00 kulttuuriareena Gloriassa (Pieni Roobertinkatu 12) järjestettävään gaalaan, jossa nähdään kattaus upeita esityksiä festivaalin laajasta tarjonnasta.

Muun muassa The Leminen Brothers esiintyy Loistefestarin gaalassa. Kuva: Jonna Pennanen
Muun muassa The Leminen Brothers esiintyy Loistefestarin gaalassa. Kuva: Jonna Pennanen


Illan aikana paljastetaan myös kunniakirjojen saajat ja valtakunnalliseen Nuorikulttuuri Sounds -tapahtumaan pääsevät ryhmät. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Gaalan aikataulu:
Klo 17.30 ovet auki
Illan juontaa Loisteen taiteellinen johtaja Kalle Lindroth & Heta Hyttinen

Klo 18.00
Loiste-kooste
Töölön musiikkikoulun Rytmikapina ja Raaseporin kulttuuriopiston musiikkiopiston Karjaan jouset ja Rytmikapina
Vimma
Sirja Rihu
AT
Arun

Klo 19.00 väliaika
Bassokvartetti
Ville Varpula
The Leminen Brothers
Crossfire
Sekakuoro Sibis

Esitysten  jälkeen Soundsin taiteellinen johtaja Anna Kuoppamäki tuo Sounds-terveiset Mikkelistä, jonka jälkeen julkistetaan pääkaupunkiseutua edustamaan lähtevät ryhmät valtakunnalliseen Nuorikulttuuri Soundsiin.

http://loiste.munstadi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
tuottaja
Tiina Toivonen
Nuorisopalvelut, tapahtumayksikkö/ Kulttuuri- ja vapaa-aika
Helsingin kaupunki
puh. 041 5121706
tiina.toivonen@hel.fi

Kuvat

Muun muassa The Leminen Brothers esiintyy Loistefestarin gaalassa. Kuva: Jonna Pennanen
Muun muassa The Leminen Brothers esiintyy Loistefestarin gaalassa. Kuva: Jonna Pennanen
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Objection! exhibition opens at the Helsinki City Museum23.5.2019 13:33:30 EESTTiedote

Does disagreement have enough space to live in the middle of our consensus-seeking everyday life? Why is disagreement being pushed aside even though it is the basis of political activity in a democracy? And how can a city serve as a growth platform for public disagreement? How have different forms of opposition manifested in the history of Helsinki? Helsinki City Museum's new exhibition Objection! will open on the fourth floor of the museum on 24 May 2019.

Toista mieltä! -näyttely avautuu Helsingin kaupunginmuseossa23.5.2019 13:32:55 EESTTiedote

Onko eripuralla riittävästi elintilaa keskellä konsensushakuista arkeamme? Miksi erimielisyyttä sysätään syrjään, vaikka se on poliittisen toiminnan perusta demokratiassa? Entä kuinka kaupunki voi toimia kasvualustana julkiselle erimielisyydelle? Miten erilaiset vastarinnan muodot ovat näyttäytyneet Helsingin historiassa? Helsingin kaupunginmuseon uusi Toista mieltä! -näyttely avautuu 24.5.2019 museon neljännessä kerroksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme