Lomarengas Oy

LOMARENGAS LAAJENTAA ULKOMAILLE - TARJONTAAN YLI 20 000 UUTTA KOHDETTA

Jaa

TIEDOTE 15.1.2015. Lomarenkaan verkkopalvelusta voi vuokrata mökkejä ja loma-asuntoja 4 000 Suomen kohteen lisäksi nyt myös 28 muusta maasta. Uusia kohteita on tarjolla yli 20 000 ja ne sijaitsevat pääosin Euroopassa.

Costa blanca, Espanja
Costa blanca, Espanja

Suomen johtava vuokramökkien välitysyhtiö Lomarengas Oy on laajentaa yhteistyötään Euroopan suurimman loma-asuntojen välittäjän Interhome AG:n kanssa. Sen myötä Interhomen yli 20 000 Euroopan kohdetta tulivat lomarengas.fi -verkkopalveluun ja niiden varaukset, vuokrasopimukset ja vuokrat kulkevat turvallisesti tutun kotimaisen toimijan kautta. Yhteistyö Interhomen kanssa liittyy Lomarenkaan pitkän tähtäimen kansainvälistymisstrategiaan, jossa lomailijalle pyritään tarjoamaan maailmanlaajuinen mökki-, huvila- ja lomahuoneistovalikoima.

Lomarengas Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola pitää uudistusta merkittävänä lisämahdollisuutena suomalaisten lomanviettotapoihin: ”Nykyajan kuluttaja on yhä itsenäisempi, verkkopalvelujen käyttöön tottunut omatoimilomailija. Vuokramökkeily on jo vakiintunut lomanviettomuoto Suomessa ja uskomme, että niistä saatujen kokemusten perusteella asiakkailla on pian matala kynnys kokeilla vastaavaa myös uusissa maisemissa ulkomailla.”

Lomarenkaan juuri teettämän kyselytutkimuksen mukaan loma-asuntojen vuokraamisen suosio on korkealla: 45 % suomalaisista on jo vuokrannut lomamökkiä; 55 % aikoo mahdollisesti ja 9 % varmasti vuokrata mökin vuonna 2015.*

”Mökki, sauna ja järvi ovat edelleen kova kotimainen kolmikko kesälomaa mietittäessä, mutta villa, viinitila ja kirkonkylä esimerkiksi Italiassa tuovat siihen vaihtelua. Olemme todella tyytyväisiä, että voimme tarjota asiakkaillemme nyt molemmat yhtä helposti”, iloitsee Olkkola.

Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola on tavattavissa Matka 2015 -messuilla Lomarenkaan osastolla 6K70 torstaina 15.1. kello 11-12 ja 13-14.

Lisätiedot:

Juha-Pekka Olkkola, toimitusjohtaja, Lomarengas Oy, puh. 050 3747747
juha-pekka.olkkola@lomarengas.fi

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on majoitus- ja luontomatkailuun keskittyvä yksityinen yritys, jonka liiketoiminta yhtiöitettiin vuonna 1997. Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas on yli 3800 lomakohteella Suomen suurin mökkivuokraaja. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2014 noin 22 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 35. www.lomarengas.fi  www.villipohjola.fi  www.yllaksenmatkailu.fi

* Tutkimus toteutettiin joulukuussa 2014 ja siihen vastasi 1 012 20-70-vuotiasta suomalaista.

Kuvat

Costa blanca, Espanja
Costa blanca, Espanja
Lataa
Ruka, Kuusamo
Ruka, Kuusamo
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomarengas Oy
Lomarengas Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

0306 502 502http://www.lomarengas.fi

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. Edustettuna on 3900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa. Kaikki kohteet on laatutarkastettu ja luokiteltu. 

Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lomarengas Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme