Lomarengas Oy

Lomarengas vahvistaa asemiaan vuokrattavien loma-asuntojen kansainvälisillä markkinoilla

Jaa

Vuonna 1967 perustettu, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva Lomarengas Oy on Suomen johtava loma-asuntojen välittäjä. Lomarenkaan välityksessä on lähes 4.000 kohdetta ympäri Suomen.

”Matkailubisneksessä pärjää vain verkostoitumalla”, toteaa Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola. ”Lomarengas on varmistanut omat menestyksen avaimensa rakentamalla laajan kumppanuusverkoston myös ulkomaille. Kansainvälisesti teemme tiivistä yhteistyötä Euroopan johtavan loma-asuntojen välittäjän Interhomen kanssa”.

Sveitsiläisomisteinen Interhome on yli 33.000 kohteellaan Euroopan johtava laadukkaiden vuokrattavien loma-asuntojen välittäjä. Keskinäisen sopimuksen ja järjestelmäintegraation kautta Lomarenkaan kohteet ovat varattavissa netistä sekä Interhomen että sen kumppaneiden sivustoilta. Interhomen kumppanuusverkosto koostuu sadoista maailmanlaajuisista tunnetuista loma-asuntojen hakupalveluista, kuten Homeaway.com, Atraveo.com, Casamondo.com ja E-Domizil.com. Interhomella on myös omat myyntitoimistot useimmissa Euroopan maissa ja sen myötä kattava jälleenmyyntiverkosto.

”Lomarenkaan välityksessä olevat kohteet löytyvät kaikista näistä kanavista ja se takaa mökinomistajille maksimaalisen tuoton”, Olkkola vahvistaa.

Kotimaassa Lomarenkaan merkittävimmät kumppanit ovat GoFinland.fi, Oikotie.fi, Rantapallo.fi, Lumipallo.fi, Kalansaalis.com ja mökit.fi.

 

Yhteyshenkilöt

Juha-Pekka Olkkola
toimitusjohtaja
Lomarengas Oy
puh. 050 3747747

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomarengas Oy
Lomarengas Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

0306 502 502http://www.lomarengas.fi

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. Edustettuna on 3900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa. Kaikki kohteet on laatutarkastettu ja luokiteltu. 

Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lomarengas Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme