Apollomatkat

Lomia myydään nyt ennätysvauhdilla

Jaa
Vuodesta 2023 näyttää tulevan vahva matkailuvuosi. Matkanjärjestäjä Apollon myynti on kasvanut jopa 40 prosentin viikkovauhtia tammikuun ajan - ja peräti seitsemän kymmenestä tähän mennessä kesäloman varanneista suuntaa Kreikkaan.

Yli 70 prosenttia Apollolta kesäloman varanneista asiakkaista on valinnut kohteekseen Kreikan. Matkanjärjestäjän laskelmat osoittavat myös, että perinteisistä valmismatkoista lähes kuusi kymmenestä suuntautuu juurikin Kreikkaan. Kesän suosituin kohde näyttää ainakin tällä hetkellä olevan jälleen kerran Kreeta.

– Osasimme odottaa, että vuodesta 2023 tulee hyvä matkailuvuosi, mutta se, että kysyntä on näin suurta jo näin hyvissä ajoin, on positiivinen yllätys. Vastaavaa ei ole tapahtunut moneen vuoteen. Kreikan saaret näyttävät olevan suosikkilistan kärjessä, ja jos myynti jatkuu tällä vauhdilla, suosituimpia kohteita voidaan jopa myydä loppuun ennen kesän alkua, sanoo Satu Kontulainen Apollomatkoilta.

Treenimatkat ovat tulleet jäädäkseen 

Tänä vuonna lomalle eivät kuitenkaan houkuttele pelkästään aurinko ja rannat. Lomalta halutaan nyt omaa aikaa ja itsestä huolehtimista – treenilomat ovat tulleet jäädäkseen. Tammikuun ensimmäisellä viikolla Apollo Sports -hotelleihin myytyjen matkojen määrä kaksinkertaistui viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Yhteensä treenimatkojen myynti on kasvanut tammikuun aikana 20 prosenttia viime vuoteen verrattuna ja lähes 50 prosenttia pandemiaa edeltäneeseen aikaan verrattuna.

- Treenimatkat ovat monia kiinnostava matkailutrendi ja Apollo Sports onkin nopeimmin kasvava hotellikonseptimme. Tuotetta kehitetään jatkuvasti – viime vuonna avattiin kaksi uutta Apollo Sports hotellia Kreikassa ja uusia treenilomia valmentajien johdolla on suunnitteilla, Kontulainen sanoo.

Vuoden 2023 aikana Apollo tarjoaa pohjoismaisesti yli 300 liikunta- ja treeniviikkoa yhteensä yhdeksässä eri Apollo Sports -hotellissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Apollomatkat
Apollomatkat
Aleksanterinkatu 46 A
00100 Helsinki

http://www.apollomatkat.fi

Apollo on Pohjoismaiden johtavia matkanjärjestäjiä. Järjestämme tilauslentomatkoja, reittilentopohjaisia matkoja, treenimatkoja, risteilyjä ja kiertomatkoja. DER Touristik Nordic AB:n muodostavat Apollo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, golfmatkoja järjestävä Golf Plaisir, luksusmatkoja järjestävä Lime Travel sekä hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla.

Suomessa Apollomatkojen valikoimaan kuuluvat valmismatkat kohteisiin Välimerellä, Lähi-idässä, Kaakkois-Aasiassa ja Kanariansaarilla sekä kaupunkilomat kaikkialle maailmaan. Apollomatkat tarjoaa parhaat 4- ja 5-tähden hotellit.

Apollomatkoilla oli v. 2019 n. 80 000 tyytyväistä matkustajaa ja se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Apollomatkat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme