Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Loppiaisena yli yön jatkuva animetapahtuma Kibecon Sellon kirjastossa

Jaa

Loppiaisviikonloppuna Sellon kirjasto järjestää Kibeconin, pääsymaksuttoman animetapahtuman, joka on suunnattu kaikenikäisille.

Kibecon
Kibecon

Loppiaisviikonloppuna Sellon kirjasto järjestää Kibeconin, pääsymaksuttoman animetapahtuman, joka on suunnattu kaikenikäisille. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kibecon tuo yhteen kirjaston roolin kirjallisuus- ja kulttuuritoimijana ja asiakkaiden toiveet, sillä manga ja anime ovat olleet lähellä espoolaisten nuorten sydämiä jo vuosia.

Kibecon järjestetään yhdessä Suomen suosituimmista kirjastoista, joka on kuuluisa tapahtumistaan ja iloisesta, seikkailullisesta otteestaan.Tapahtumassa on mahdollisuus tulla tutustumaan con-kulttuuriin helposti, osana kirjastovierailua. 

Ohjelma luo monipuolisesti kuvan japanilaiseen ja eteläkorealaiseen pop-kulttuuriin. Kävijät voivat seurata puheohjelmaa mangan historiasta, laulaa lempikappaleitaan animekaraokessa ja kuunnella nörttityttökuoro Another Castlen versioita Studio Ghibli-klassikoista. 

Kibeconin järjestävät vapaaehtoiset yhdessä Espoon kaupunginkirjaston henkilökunnan kanssa. 

Kirjaston normaalit palvelut ovat käytettävissä koko con-tapahtuman ajan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtumakoordinaattori Muru Vähänikkilä
Ison Omenan kirjasto
muru.vahanikkila@espoo.fi
Puh. 044 050 8867

Kuvat

Kibecon
Kibecon
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme