Sunborn Live

Loppuunmyyty Kesärauha-festivaali keräsi keskelle kauneinta Turkua 7000 kävijää!

Jaa

Turun Vanhalla Suurtorilla ensimmäistä kertaa järjestetty Kesärauha-festivaali lunasti lupauksensa kesästä ja rauhasta - järjestystyshäiriöt loistivat poissaolollaan ja ihmisten välillä huokui lämmin tunnelma. Kesärauha myi molemmat päivät loppuun ja tapahtuman kävijämäärä oli 7000. Lisärauha, Dynamon loppuunmyyty ennakkoklubi sekä Apollon jatkot mukaan laskettuna festivaali saavutti 10 000 kävijän rajapyykin.

Gasellit täytti Kesärauhan päälavan edustan lauantai-iltana. (c) Tomi Palsa
Gasellit täytti Kesärauhan päälavan edustan lauantai-iltana. (c) Tomi Palsa

Ensimmäistä kertaa järjestetty Kesärauha oli yleisömenestys. Festivaalin valovoimaisimpiin nimiin lukeutuivat mm. heti lauantai-iltapäivällä alueen täyttänyt VESTA, norjalainen indiepop-komeetta KAKKMADDAFAKKA, ruotsalais-trio PETER, BJORN AND JOHN sekä yleisön villinneet ATOMIROTTA, RUUSUT, GASELLIT, sekä perjantait huipentanut ISMO ALANKO. Kesärauha teki myös tiivistä yhteistyötä Suurtorin alueen toimijoiden kanssa. Brinkkalan pihasta kehkeytyi festivaalin intiimein keikkamiljöö, jossa käsityöpuodit ja livebändit paiskasivat kättä.

“Suurtori osoittautui äärimmäisen hyväksi venueksi juuri tämän kokoluokan kaupunkifestivaalille. Esiintymislavojen ja alueen toimintojen sijoittelu oli onnistunut, eikä isoja pullonkauloja päässyt syntymään. Artistien ja yleisön palaute on ollut todella kiitollista.” iloitsee tapahtuman taiteellinen johtaja Pietu Sepponen.

Loppuunmyyty Dynamon etkoklubi, Apollon jatkoklubit sekä Lisärauha-konsertti täydensivät “emofestivaalin” ja antoivat Turun festivaalikesälle rauhanomaisen startin.

Kesärauha järjestetään myös samoihin aikoihin kesällä 2020. Festivaalista on tarkoitus tehdä vuosittainen perinne, joka juurtuisi osaksi Turun rikasta festivaalikenttää.

“Suunnitelmat ensi vuoden osalta on jo käynnistetty, mutta näistä tiedotamme myöhemmin lisää”, kertoo festivaalijohtaja Juha Leinonen. “Kesärauha tullaan julistamaan vielä lukuisia kertoja”, myhäilee Sepponen.

LISÄTIEDOT:

Taiteellinen johtaja: Pietu Sepponen / 044 556 6113 pietu.sepponen@sunborn.com 

Festivaalijohtaja: Juha Leinonen / 044 556 6108 juha.leinonen@sunborn.com 

Tiedottaja: Laura Vanonen / 040 8673694 laura.kesarauha@gmail.com

www.kesarauha.fi

www.facebook.com/kesarauha

www.instagram.com/kesarauha

Avainsanat

Kuvat

Gasellit täytti Kesärauhan päälavan edustan lauantai-iltana. (c) Tomi Palsa
Gasellit täytti Kesärauhan päälavan edustan lauantai-iltana. (c) Tomi Palsa
Lataa
Rosita Luun keikka Brinkkalan talossa veti pihan täyteen. (c) Tomi Palsa
Rosita Luun keikka Brinkkalan talossa veti pihan täyteen. (c) Tomi Palsa
Lataa
(c) Liina Lohiluoto
(c) Liina Lohiluoto
Lataa
Ruusut huipensi Kesärauhan perjantain (c) Eetu Kevarinmäki
Ruusut huipensi Kesärauhan perjantain (c) Eetu Kevarinmäki
Lataa
Aurinko helli Kesärauhan lauantaita! (c) Eetu Kevarinmäki
Aurinko helli Kesärauhan lauantaita! (c) Eetu Kevarinmäki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Live
Sunborn Live
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

http://www.sunborncatering.com/sunborn-live/

Sunborn Live on konsertti- ja tapahtumajärjestäjä, joka tuottaa kovatasoisia live-tapahtumia pääasiassa Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Sunborn Live kuuluu turkulaiseen hotelli-, ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan Sunborn-konserniin, joka tunnetaan mm. Naantalin Kylpylän, Ruissalon Kylpylän, Helsingin Kulttuuritalon ja Logomon Teatron pyörittäjänä. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Ensimmäisenä vuotena ennakkoon loppuunmyyty Kesärauha laajenee ja saa jatkoa 5.-6.6.2020 - Tanskalainen indierockjätti MEW pääesiintyjäksi!7.11.2019 13:02:36 EETTiedote

Turkulainen indie- ja vaihtoehtomusiikin festivaali Kesärauha on tullut jäädäkseen. Heti ensimmäisenä vuonna hyvissä ajoin ennakkoon loppuunmyyty tapahtuma järjestetään toistamiseen. Ensi vuonna Kesärauhaa vietetään Turun Vanhalla Suurtorilla 5.-6.6.2020. Tapahtuman ulkomaiseksi pääesiintyjäksi julkistetaan tänään tanskalainen indierockjätti MEW, joka soittaa Kesärauhassa kokonaisuudessaan klassikkoalbuminsa "And The Glass Handed Kites". Kotimaisina pääesiintyjinä nähdään Olavi Uusivirta sekä Ruusut. Festivaali laajenee uuden lavan myötä Katedralskolanin sisäpihalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme