Veikkaus

Loton potti nousee 2,4 miljoonaan euroon

Jaa

Lotosta ei löytynyt täysosumia juhannuksen takia sunnuntaina tehdyssä arvonnassa (kierros 25/2017). Ensi viikolla täysosumille on tarjolla 2,4 miljoonaa euroa - tai tuplattuna 4,8 miljoonaa euroa.

Loton oikea rivi on 2, 15, 18, 21, 32, 37, 39 ja lisänumero 40. Tuplausnumeroksi arvottiin 28.

6 + 1 oikein -tuloksia ei löytynyt lainkaan. Suurimmat voitot tulivat kuusi oikein -tuloksilla, joilla voittaa noin 2 400 euroa.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 4 4 2 1 3 9 8. Jokerista löytyi kolme kuusi oikein -tulosta, joilla voittaa 20 000 euroa.

Lomatonnin voittorivi on Ateena 66. Tuhannen euron arvoisia voittoja meni jakoon 23 kappaletta.

Lottokoneen käynnisti Tuskan pääpromoottori Jouni Markkanen. Lähetyksen aiheena oli Tuska-metallifestivaalin 20-vuotisjuhlavuosi ja sen kunnaksi kansainvälisellä yhteistyöllä toteutettu hyväntekeväisyyskappale. Katso lähetyksessä esitetty video https://youtu.be/aSLIWUEajBo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme