Veikkaus

Loton potti nousee 5,0 miljoonaan euroon

Jaa

Lottoarvonnassa ei löytynyt yhtään täysosumaa lauantaina (kierros 36/2018), joten ensi lauantaina täysosumille on tarjolla 5,0 miljoonaa euroa.

Toisen voittoluokan 6+1-vottoja löytyi neljä kappaletta ja niillä voittaa runsaat 47 000 euroa. Voitot menivät riveihin, jotka oli pelattu Oulun Kauppurienkadun Pelaamossa, Vallikallion Shellillä Espoossa, Helsingin rautatieaseman Lippuhallin R-kioskissa ja Pitäjänmäen R-kioskissa Helsingissä. Oulun voittaja oli käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa automaattisesti suoraan tililleen.

Kaikkiaan lottoarvonnassa löytyi erisuuruisia voittoja yli 143 000 kappaletta.

Loton kierroksen 36/2018 oikea rivi on 2, 4, 8, 12, 37, 39, 40 ja lisänumero 3. Plusnumeroksi arvottiin 25.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 4 3 2 7 1 0 6. Täysosumia ei löytynyt. Toisen voittoluokan kuusi oikein -tuloksia löytyi yksi ja sillä voittaa 20 000 euroa. Voittorivi oli pelattu K-market Hillamarketissa Ranualla.

Lomatonnin voittorivi on Melbourne 2. Tuhannen euron päävoittoja löytyi 12 kappaletta.

Katso kaikki tulokset.

Arvontalähetyksessä esiteltiin Invalidiliitto ja avustajakoirat. Avustajakoira on fyysisesti vammaisten ja toimintarajoitteisten käyttäjien yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi koulutettu apu, joka avustaa käyttäjäänsä päivittäisissä toimissa. Koira voi olla se ratkaiseva tekijä, joka mahdollistaa vammaisen ihmisen itsenäisen elämän, liikkumisen ja pärjäämisen. Invalidiliiton toiminta saa tukea Veikkauksen tuotosta.

Katso video: https://youtu.be/kSt0F2iWbc4

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme