Veikkaus

Loton Tuplaus poistuu tammikuussa – tilalle tulee Plus

Jaa

Loton Tuplaus poistuu tammikuussa 2018. Tilalle tulee asiakkailta hyvää palautetta saanut Vikinglotosta tuttu Plus-pelitapa. Plussaamalla pelaaja voi saada kaikki voittonsa paitsi päävoiton viisinkertaisina. Plussaa pelaavat voittavat lähes kolme kertaa peruslottoajaa useammin.

Vuodesta 2014 Lotossa mukana ollut Tuplaus poistuu 14.1.2018. Tuplauksen korvaa Plus-pelitapa, joka on saanut pelaajilta paljon positiivista palautetta. Plus-pelitapa on ollut toukokuusta lähtien käytössä Vikinglotossa.

- Seuraamme jatkuvasti asiakaspalautteita ja kehitämme Veikkauksen pelejä pelaajien toivomaan suuntaan. Vikinglotossa Plussa on otettu erittäin hyvin vastaan. Asiakastutkimuksen mukaan pelaajat haluavat sen myös Lottoon, joten päätimme ottaa sen käyttöön, kertoo liiketoimintapäällikkö Ville Venojärvi Veikkauksesta.

Kun pelaaja osallistuu Plussaan, jokaiselle peliriville arvotaan plusnumero väliltä 1–30. Lauantaisin arvotaan yksi plusnumero. Jos se on sama kuin pelirivin plusnumero, pelaaja saa voiton viisinkertaisena. Tämä ei kuitenkaan koske päävoittoa.

 - Loton pelaajat ovat jo pitkään toivoneet, että myös muilla kuin täysosumalla voittaisi suurempia voittoja. Jatkossa plussaaja saattaa voittaa 6+1-tuloksella useita satoja tuhansia tai jopa miljoona euroa, Venojärvi sanoo.

 Jos pelirivin plusnumero on oikein, mutta rivillä ei ole muuta voittoa, pelaaja voittaa viisi euroa.

- Oikealla plusnumerolla saa siis varman voiton. Tämän vuoksi Plussaa pelaavat lottoajat voittavat lähes kolme kertaa peruslottoajia useammin, vertaa Ville Venojärvi.

Plussan hinta on 50 senttiä riviltä. Plussattu lottorivi maksaa 1,50 euroa.

Uudistus vaikuttaa kesto- ja tilauspeleihin

Tammikuussa tapahtuva uudistus vaikuttaa sellaisiin Loton kesto- ja tilauspeleihin, joissa on mukana Tuplaus. Tuplausta ei voi pelata kestopelin yhteydessä niin, että tuplattuja rivejä osallistuisi uudistuksen jälkeisiin arvontoihin.

Kierroksesta 46/2017 alkaen eli lauantain 11.11. arvonnan jälkeen Loton kymmenen viikon kestopeleihin ei enää voi valita mukaan Tuplausta. Uudistuksen lähestyessä Tuplausta ei voi enää valita myöskään viiden, kolmen ja kahden viikon kestopeleihin.

Jos pelaaja on valinnut Loton viikosta toiseen jatkuvaan tilauspeliin Tuplauksen, tilauspeli jatkuu normaalisti uudistuksen jälkeen, mutta siinä ei ole enää mukana Tuplausta. Pelaaja voi uudistuksen jälkeen halutessaan muokata tilaustaan niin, että hän valitsee Tuplauksen tilalle Plussan.

 

Uudistus lyhyesti:

  • Plus korvaa Tuplauksen 14.1.2018 (kierros 3/2018).
  • Plus-pelitapa on ensimmäisen kerran mukana arvonnassa 20.1.2018
  • Pelijärjestelmä arpoo jokaiselle Plussaan osallistuvalle peliriville oman plusnumeron. Jos plusnumero osuu riviin, voiton saa viisinkertaisena lukuun ottamatta päävoittoa.
  • Jos pelirivillä ei ole voittoa, mutta plusnumero on oikein, voittaa viisi euroa.
  • Plussan hinta on 50 senttiä peliriviä kohden. Plussattu lottorivi maksaa 1,50 euroa.
  • Todennäköisyys sille, että Plussan valinnut pelaaja voittaa jonkin voiton, on 1:19. Ilman Plussaa pelaavalla todennäköisyys on 1:50.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme