Veikkaus

Lotossa ei täysosumia - päävoitto paisuu 6,5 miljoonaan euroon

Jaa

Loton arvonnassa kierroksella 10/2018 ei löytynyt 7 oikein-tuloksia. Ensi kierroksella täysosumille on jaossa noin 6,5 miljoonaa euroa

Lauantain arvonnassa löytyi kaksi 6+1-tulosta. Niillä voittaa noin 106 600 euroa. Rivit oli pelattu ABC Pukkilassa ja Jumbon Citymarketissa Vantaalla. Molemmat pelasivat tunnistautumattomana, joten he saavat lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorista.

Yhteensä Lotosta voitettiin tällä viikolla yli 174 000 erisuuruista voittoa.

Loton kierroksen 10/2018 oikea rivi on 14, 17, 21, 22, 33, 36, 39 ja lisänumero 32. Plusnumeroksi arvottiin 22.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 0 8 7 5 7 1 9. Jokerista löytyi kaksi kappaletta 6 oikein -tulosta, joilla voitti 20 000 euroa.

Lomatonnin voittorivi on Sydney 3. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 20 kappaletta.

Lottolähetyksessä esiteltiin Hyvinvointilomat ry:n toimintaa. Veikkausvaroista mahdollistettava tuettu loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Hyvinvointilomat ehkäisevät eriarvoisuutta ja antavat lepohetken arjesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme