Veikkaus

Lotossa ja Jokerissa muhkeita voittoja Naantaliin, Äänekoskelle, Kurikkaan, Kärsämäelle, Hämeenlinnaan ja pk-seudulle

Jaa

Lotossa ei löytynyt kierroksella 40/2018 yhtään täysosumaa. Ensin viikolla seitsemän oikein -tuloksella voi voittaa jopa viisi miljoonaa euroa.

Loton oikea rivi lauantain kierroksella (40/2018) on 5, 7, 8, 14, 26, 34 ja 40. Lisänumeroksi arvottiin 3 ja Plussanumeroksi 30. Kierroksella löytyi kaksi 6+1-riviä. Molempien rivien voitto-osuus on 190 373 euroa.

Toinen kierroksen isoimpien Loton voittojen riveistä oli pelattu Helsingin Kasarmintorin S-marketissa tunnistautumattomana, joten voittajan pitää lunastaa rahansa Veikkauksen pääkonttorista Helsingistä.

Toinen 6+1-voitoista meni kymmenen hengen porukalle. Rivi oli jätetty sisään K-market Karhunlähteessä Äänekoskella.

Lauantai-Jokerista löytyi viisi kappaletta kuusi oikein -tuloksia. Oikea rivi on 4 1 2 6 3 2 3.

Yksi onnekkaista Jokeri-voittajista oli pelannut rivinsä tuplana Ruusumon K-kaupassa Naantalin Merimaskussa. Hänen voitto-osuutensa on 40 000 euroa, samoin kuin niin ikään tuplauksella pelanneilla Hämeenlinnan Prisman ja Kärsämäen S-marketin asiakkailla. Espoolainen nettipelaaja ja Kurikan R-kioskin asiakas voittivat kumpikin ilman tuplausta 20 000 euroa.

Lauantain Lomatonnin oikea kaupunki on San Diego ja numero 66. Tonnin voittoja meni jakoon 20 kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus