Veikkaus Oy

Lotossa yksi täysosuma - 11 miljoonan euron voitto Kemiönsaarelle

Jaa

Loton kierroksen 3/2023 arvonnassa löytyi yksi ainoa täysosuma. Kierroksen ainoa seitsemän oikein -rivi on pelattu Kemiönsaaren Kemiön S-marketissa ja sillä voitti 11 000 000 euroa.

Loton kierroksen 3/2023 oikea rivi on 9, 12, 13, 25, 26, 36 ja 40. Lisänumero 29. Plusnumero 20.

Illan arvonnassa löytyi yksi seitsemän oikein -tulos, jolla voitti 11 000 000 euroa. Voittorivi on pelattu Kemiönsaaren Kemiön Engelsbyntien S-marketissa.

Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia ja saa muhkean voittopottinsa pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan päätyttyä sekä tunnistautumisen jälkeen.

- Suuret onnittelut tuoreelle Lotto-miljonäärille! Toivotamme voittajan myös erittäin tervetulleeksi vieraaksemme Veikkauksen pääkonttorille suurvoittajakahveille, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula onnittelee.

Lotossa löytyi tänään lisäksi kaksi 6+1 -oikein tulosta, joilla voitti 96 814 euroa. Toinen voitoista osui Hauhon S-marketin asiakkaalle ja toinen Järvelän Kauppatien Fotoline-liikkeen asiakkaalle. Järvelän Fotolinen voittaja oli pelannut voittorivinsä järjestelmänä ja siihen osui lisäksi muita pienempiä voittoja, joiden myötä voittopotti kasvoi 104 229 euroon.

Ensi viikolla Loton potissa on 1 miljoona euroa.

Lauantai-Jokerin oikea rivi on 5 1 1 4 4 4 1. Täysosumia ei löytynyt. Kuusi oikein -rivejä löytyi neljä kappaletta ja niillä voitti 20 000 euroa.

Lauantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Delhi 39. Lomatonneja voitettiin 16 kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Kuponkipelien, kuten Eurojackpotin, Loton, Vikingloton ja Jokerin, pelaaminen edellyttää pian tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme