Veikkaus

Lotossa yksi täysosuma: 2,4 miljoonaa euroa Turkuun

Jaa

Lauantain lottoarvonnassa (kierros 30/2017) löytyi yksi täysosumaa. 2,4 miljoonaa euroa tuonut voitto oli pelattu Turussa, Prisma Tampereentiellä.

Voittaja ei käyttänyt pelissään Veikkaus-korttia, joten hänellä on edessään reissu Veikkauksen pääkonttorille voittoa hakemaan. Miljoonavoittajille tarjotaan kahvit voiton lunastuksen yhteydessä.

Toisen voittoluokan 6+1 oikein -tuloksia oli myös yksi. Tämäkin onnekas lottoaja voittaa peräti 203 454 euroa. Voittaja on helsinkiläinen, ja peli oli pelattu veikkaus.fi:ssä eli voitto maksetaan suoraan tilille.

Ensi viikolla (kierros 31/2017) potissa on 1,2 miljoonaa euroa. Loton oikea rivi on 15, 19, 22, 24, 27, 30, 37 ja lisänumero 4. Tuplausnumeroksi arvottiin 2.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 4 0 1 2 9 5 3. Jokerissa ei löytynyt täysosumia, mutta 6 oikein -tuloksia löytyi kolme. 6 oikein -tuloksella voittaa 20 000 euroa ja tuplattuna 40 000 euroa.

Lomatonnin voittorivi on Sydney 92. Lomatonneja eli 1000 euron arvoisia voittoja jaettiin 24 kappaletta.

Lottokoneen käynnisti WAUHAUS-kollektiivin koreografi Jarkko Partanen. Lähetyksessä oli aiheena kulttuuri ja Kiasma-teatterin URB-festivaali. Videolla nähtiin, kuinka URB-festivaaleilla ensi-iltansa saavaa Church of internet -teosta työstetään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme