Veikkaus

Lotosta 2,4 miljoonaa euroa Tampereelle

Jaa

Lottoarvonnassa (kierros 12/2019) löytyi yksi täysosuma. 2,4 miljoonan euron voiton tuonut lottorivi pelattiin Tampereella.

7 oikein -rivi pelattiin R-kioski Tammelan Puistokatu 35:ssä Tampereella. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Arvonnassa löytyi myös kaksi 6+1-tulosta, joilla voitti lähes 201 000 euroa. Toinen 6+1-tuloksista oli pelattu Vaasan K-citymarketissa ja toinen voitoista meni nettipelaajalle Sodankylään. Vaasassa pelannut voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä. Sodankylässä asuva nettipelaaja saa voittonsa suoraan tililleen.

Loton kierroksen 12/2019 oikea rivi on 4, 7, 17, 20, 25, 28, 29 ja lisänumero 37. Plusnumeroksi arvottiin 24.

Ensi viikolla (kierros 13/2019) Loton potissa on 1,2 miljoonaa euroa.

Lauantai-Jokerista 20 000 euron voitot Ouluun ja Pyhärantaan

Lauantai-Jokerista löytyi kaksi 6 oikein -tulosta, joilla voitti 20 000 euroa. Toinen voitoista osui riviin, joka oli pelattu K-citymarket Kaakkurissa Oulussa, ja toinen voitto meni nettipelaajalle Pyhärantaan. Kumpikin voittaja saa voittonsa suoraan tililleen.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 4 4 4 5 6 9 6.

Lomatonnin voittorivi on Marrakech 3. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 11 kappaletta.

Lottolähetyksessä tutustuttiin paralumilautailun MM-kilpailuihin valmistautuvaan Tomi Taskiseen. Taskinen kuuluu Suomen joukkueen kärkiedustajiin paralumilautailun MM-kilpailuissa, jotka järjestetään Pyhätunturilla maaliskuun viimeisellä viikolla. Vammaisurheilua ja -liikuntaa tuetaan Veikkauksen tuotolla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme