Veikkaus

Lotosta 3,6 miljoonaa euroa Kouvolaan kahden porukalle

Jaa

Lottoarvonnassa löytyi lauantaina yksi täysosuma (kierros 6/2018). Voittorivi oli pelattu Kouvolan Kuusankoskella, ja peli on kahteen osaan jaettu porukka.

Molempien voitto-osuus on 1,8 miljoonaa euroa, joten Suomeen saataneen kaksi uutta lottomiljonääriä. Veikkaus-korttia ei ollut käytetty, joten voittajat lunastavat voittonsa Veikkauksen pääkonttorista Aku Korhosen tie 2:sta Helsingistä. Voittopeli pelattiin Kuusankosken Kauppakadun R-kioskissa.

Toisen voittoluokan 6+1-osumia löytyi viisi kappaletta. Niiden voitto-osuus on runsaat 86 000 euroa. Yhteensä Lotosta voitettiin lauantaina noin 212 000 erisuuruista voittoa.

Loton oikea rivi (kierros 6/2017) on 6, 9, 12, 21, 28, 29, 32 ja lisänumero 16. Tuplausnumeroksi arvottiin 13.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 0 6 0 4 1 0 8. Suurin voitto tuli kuusi oikein -tuloksella. Sillä saa 20 000 euroa.

Lomatonnin voittorivi on Montreal 67. Tuhannen euron päävoittoja löytyi 17 kappaletta.

Arvontalähetyksessä esiteltiin Vantaan kaupungin kehittämä Sporttikaveri. Sporttikaveri on osa veikkausvaroin mahdollistettua Liikkuva Koulu -hanketta. Kyseessä on aikuinen, joka lähtee harrastusta etsivän lapsen tai nuoren kanssa liikkumaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme