Veikkaus

Lotosta 6,5 miljoonaa euroa Haminaan – inkoolainen pelaaja voitti 259 000 euroa

Jaa

Lottoarvonnassa (kierros 27/2018) löytyi yksi täysosuma. 6,5 miljoonan euron voitto meni Haminassa R-kioski Helsingintie 1:ssä pelanneelle henkilölle. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen.

6+1-tuloksia löytyi neljä kappaletta ja tuloksella voitti noin 52 000 euroa. Yksi voitoista meni nettipelaajalle Tampereelle, toinen nettipelaajalle Mikkeliin ja kolmas voittopeli oli pelattu Savonlinnan K-Citymarketissa. Pelaaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia.

Nettipelaaja Inkoosta oli valinnut riviinsä Plussan ja voittorivin plusnumero meni oikein, joten hän saa voittonsa viisinkertaisena. Pelaaja voitti siis 6+1-tuloksellaan noin 259 000 euroa.

Yhteensä Lotosta voitettiin tällä viikolla 228 892 erisuuruista voittoa.

Loton kierroksen 27/2018 oikea rivi on 5, 7, 8, 9, 16, 17, 21 ja lisänumero 20. Plusnumeroksi arvottiin 19.

Ensi viikolla Loton potissa on 1,2 miljoonaa euroa.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 3 3 4 1 6 4 4. Arvonnassa löytyi kaksi 6 oikein -tulosta, joilla voitti 20 000 euroa. Toinen voittopeleistä oli pelattu tuplattuna ja rivin viimeinen numero meni oikein, joten voittosumma tuplaantui 40 000 euroon.

Lomatonnin voittorivi on Dublin 14. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 15 kappaletta.

Lottolähetyksessä tutustuttiin valtakunnallisen lastensuojelujärjestön Parasta Lapsille ry:n toimintaan. Järjestön tavoitteena on parantaa lapsiperheiden arjessa jaksamista. Parasta Lapsille järjestää leiri- ja kerhotoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Valinnoissa huomioidaan perheiden sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme