Veikkaus

Lotosta kolme noin 68 000 euron voittoa eri puolille Suomea

Jaa

Lottoarvonnassa löytyi viikonloppuna yksi täysosuma. 1,2 miljoonan euron voitto matkasi Hämeenlinnassa pelanneelle henkilölle. Lisäksi Lotosta löytyi kolme 6+1-tulosta, joilla voitti noin 68 000 euroa.

Yksi 6+1-voitoista oli pelattu Helsingissä K-market Östersundomissa. Pelaaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen.

Kaksi muuta voittoa meni kymmenen osuuden nettiporukoille. Toisen voittoporukan jäsenet olivat Kuopiosta, Laukaasta, Raahesta, Pirkkalasta, Helsingistä, Kemistä, Iisalmesta, Pielavedeltä, Tampereelta ja Jyväskylästä.

Toisen porukan yhteinen voittosumma nousi järjestelmään osuneiden alavoittojen vuoksi noin 75 000 euroon. Porukan jäsenistä kaksi oli Helsingistä, kaksi Vaasasta ja loput Tohmajärveltä, Tuusulasta, Kuopiosta, Imatralta, Konnevedeltä ja Jyväskylästä.

Kaikki pelaajat saavat Veikkauksen etuasiakkaina voitto-osuutensa suoraan tileilleen.

Perjantai-Jokerista 40 000 euroa Kouvolaan ja 20 000 euroa Raisioon

Perjantai-Jokerista löytyi kaksi kappaletta 6 oikein -tuloksia. Tuloksella voitti 20 000 euroa.

Kouvolalainen nettipelaaja oli valinnut peliinsä Tuplauksen ja rivin viimeinen numero meni oikein, joten hän voitti 40 000 euroa.

20 000 euron voitto meni pelaajalle, joka oli pelannut Prisma Myllyssä Raisiossa.

Molemmat voittajat saavat Veikkauksen etuasiakkaina voittonsa suoraan tileilleen.

Lauantai-Jokerista 20 000 euron voitot Espooseen ja Joensuuhun

Myös Lauantai-Jokerista löytyi kaksi kappaletta 6 oikein -tuloksia.

Toinen 20 000 euron voitoista meni espoolaiselle nettipelaajalle ja toinen SEO Heinävaarassa Joensuussa pelanneelle henkilölle.

Nettipelaaja saa Veikkauksen etuasiakkaana voittonsa suoraan tililleen. Joensuussa pelannut voittaja voi lunastaa voittonsa Danske Bankista, tietyistä Pelaamoista tai Feel Vegas -pelisaleista tai Veikkauksen suurvoittajien palvelupisteestä Vantaalta.

Tiedotetta muokattu 7.8.2017 klo 15.01. Prisma Mylly sijaitsee Raisiossa, ei Maskussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme