Veikkaus

Lotosta mukavia uutisia Kauhavalle, Ylivieskaan, Vantaalle ja Jämsänkoskelle - ensi kierroksella potissa 3,6 miljoonaa

Jaa

Lottoarvonnassa ei löytynyt lauantaina täysosumia. Ensi kierroksella yhdellä täysosumalla voi voittaa noin 3,6 miljoonaa euroa.

Arvonnassa löytyi neljä kappaletta 6+1-tuloksia. 49 900 euron voitot menivät Ylivieskan Prismaan, Myyrmäen Prismaan Vantaalle, Jämsänkosken R-kioskille ja nettipelaajalle Kauhavalle.

Loton oikea rivi kierroksella 15/2018 on 1, 9, 16, 24, 26, 39 ja 40 . Lisänumero on 36 ja plusnumero on 18.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 8 3 1 7 4 5 4.

Lomatonnin voittorivi on Praha 16. Tuhannen euron arvoisia täysosumia löytyi 22 kappaletta. Jos pelkkä kaupunki oli rivissä oikein, voittaa viisi euroa.

Arvontalähetyksessä oli aiheena Senioriverkon hyvinvointia mobiilisti -hanke. Tabletit tehdään tutuiksi pelien kautta ja näin omien asioiden hoitaminen internetin välityksellä helpottuu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus