Veikkaus

Lotosta noin 73 000 euroa Turkuun, Maarianhaminaan ja Lahteen

Jaa

Lotosta ei löytynyt kierroksella 50/2017 täysosumia, mutta 6+1-tuloksia löytyi kolme kappaletta. Tuloksella voitti noin 73 000 euroa.

Yksi Loton 6+1-voitoista oli pelattu Turun Stockmannilla ja toinen R-kioski Lahti Ankkuri Ankkurinkatu 1:ssä. Kolmas voitoista matkasi nettipelaajalle Maarianhaminaan.

Kaikki voittajat saavat Veikkauksen etuasiakkaina voittonsa suoraan tileilleen.

Lauantai-Jokerista 20 000 euroa Lempäälään, Ruokolahdelle, Nurmekseen ja Vantaalle

Lauantai-Jokerin arvonnassa löytyi neljä 6 oikein -tulosta ja tuloksella voitti 20 000 euroa. Voittopelit oli pelattu Ideaparkin Prismassa Lempäälässä, Ruokolahden S-marketissa, Nurmeksen ABC:llä ja Simonkyläntien K-marketissa Vantaalla.

Nurmeksessa pelannut voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen. Muiden voittajien tulee lunastaa voittonsa Danske Bankista tai tietyistä Veikkauksen pelisaleista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme