Veikkaus

Lotto arvotaan pyhäinpäivän vuoksi vasta sunnuntaina

Jaa

Loton, Lauantai-Jokerin ja Lomatonnin arvonta siirtyy tällä viikolla pyhäinpäivän vuoksi lauantailta sunnuntaille.

Kierroksen 44/2017 Loton, Lauantai-Jokerin ja Lomatonnin peliaika loppuu sunnuntaina klo 22.00. Lottoarvontalähetys nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla sunnuntaina klo 22.20.

Lotossa tavoitellaan tällä viikolla kahdeksan miljoonan euron pottia. Jos yksi henkilö voittaa koko potin, kyseessä olisi Loton kaikkien aikojen viidenneksi suurin yhdelle henkilölle mennyt voitto.

Lottolähetyksessä esitellään tällä viikolla Mediakasvatuskeskus Metkan toimintaa. Lottokoneen käynnistää nuori elokuvantekijä Maija Alander, joka osallistui Metkan syyskuussa järjestämään Minun Elokuvani -tapahtumaan. Vuotuisessa tapahtumassa nuoret saavat palautetta elokuva-alan ammattilaisilta. Minun Elokuvani on Metkan vanhin ja suurin Veikkauksen tuotolla tuotettu tapahtuma.

Suurimmat yhdelle henkilölle menneet lottovoitot:

  1. 13,3 milj. euroa: Lahti, kierros 15/2014
  2. 12,8 milj. euroa: Helsinki, kierros 36/2013
  3. 12,2 milj. euroa: Helsinki, kierros 43/2012
  4. 9 milj. euroa: Tuusula, kierros 1/2017
  5. 8 milj. euroa: Forssa, kierros 20/2011
    ja 8 miljoonaa euroa: Tampere, kierros 11/2016
    ja 8 miljoonaa euroa: Vihti, kierros 21/2016

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme