Veikkaus

Lottoarvonta siirtyy juhannuksen vuoksi sunnuntaille

Jaa

Juhannus aiheuttaa muutoksia joidenkin Veikkauksen pelien peli- ja arvonta-aikoihin.

Lotto, Lauantai-Jokeri ja Lauantai-Lomatonni arvotaan juhannusviikolla (kierros 25/2017) poikkeuksellisesti sunnuntaina (25.6.) klo 22.20. Arvonta näytetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla. Loton, Lauantai-Jokerin ja Lauantai-Lomatonnin peliaika päättyy juhannusviikolla sunnuntaina 25.6. klo 22.00.

Myös Vakioveikkauksessa on poikkeuksellinen peliaika juhannuksen vuoksi. Vakio 1 pelataan lauantain sijasta tiistaina 27.6., jolloin peliaika päättyy klo 18.28.

Veikkauksen asiakaspalvelu palvelee juhannuksena normaalisti klo 06:00–24:00.

Veikkauksen viestinnän mediapäivystys tiedotusvälineille palvelee juhannuksena tavalliseen tapaan klo 08:00-22:00.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme