Vaasan kaupunki - Vasa stad

Löydä uusi harrastus minimessuilta!

Jaa

Vaasan pääkirjastossa järjestetään tiistaina 22.1. Harrasta Vaasassa –minimessut, joilla pääsee tutustumaan paikallisiin harrastusmahdollisuuksiin.

Tapahtuma järjestetään klo 10-17 Vaasan pääkirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Esittelyssä ovat muun muassa tanssi, partio, liikunta, taiteet, vapaapalokunta, airsoftaus ja yhdistystoiminta. Tapahtuma on avoin kaiken ikäisille.

- Tänne voivat tulla lapset, nuoret ja vanhemmatkin katselemaan, jututtamaan toimijoita sekä etsimään uutta harrastusta, kertoo Vaasan kaupungin nuorisotiedottaja Tiina Palonen.

Nuorten neuvontapalvelu aloittaa päivystyksen kirjastolla

Tapahtumassa on mukana myös nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari, joka aloittaa päivystyksen pääkirjaston tiloissa kerran kuussa.

- Tarjoamme nuorille ajankohtaista tietoa ja neuvontaa, ja esimerkiksi helmikuussa aiheenamme on kesätöiden hakeminen. Myös muista, nuorta itseä mietityttävistä aiheista saa tietysti tulla kysymään, me ohjaamme eteenpäin, kertoo Palonen.

Harrasta Vaasassa -tapahtuman järjestävät yhteistyössä kaupungin eri yksiköt.

Yhteyshenkilöt

nuorisotiedottaja Tiina Palonen, puh. 0400 872 288, tiina.palonen@vaasa.fi
maahanmuuttajakoordinaattori Mariam Ellisi, puh. 040 483 9032, mariam.ellisi@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme