Bazar Kustannus

Lucinda Rileyn romaaneja on myyty yli miljoona kappaletta Suomessa

Jaa

Irlantilaissyntyisen Lucinda Rileyn (1965–2021) lukuromaanit ovat nousseet ennennäkemättömäksi ilmiöksi erityisesti Seitsemän sisarta -sarjan ansiosta. Suomessa eri formaateissa myytyjen kirjojen määrä on kaksinkertaistunut vain puolessatoista vuodessa, sillä 500 000:n raja meni rikki toukokuussa 2021. Bazar Kustannus on julkaissut taianomaiseksi tarinankertojaksi kutsutulta kirjailijalta jo kaikkiaan 14 romaania, ja seuraava uutuus, Auroran salaisuus, ilmestyy ylihuomenna.

Lucinda Riley kävi 2019 Suomessa tapaamassa lukijoitaan (kuva: Roni Rekomaa, Lehtikuva).
Lucinda Riley kävi 2019 Suomessa tapaamassa lukijoitaan (kuva: Roni Rekomaa, Lehtikuva).

Eri puolilta maailmaa adoptoiduista siskoksista kertovan Seitsemän sisarta -kirjasarjan ensimmäinen osa julkaistiin suomeksi keväällä 2017, ja tähän mennessä sarjassa on ilmestynyt seitsemän romaania. Huippusuositun sarjan odotettu päätösosa Atlas, Papa Saltin tarina ilmestyy toukokuussa 2023, ja sen on Lucinda Rileyn ohjeiden mukaan kirjoittanut loppuun hänen poikansa Harry Whittaker.

Lucinda Rileylta on suomennettu myös yksittäiset teokset Keskiyön ruusu, Enkelipuu, Perhosten huone, Vaarallinen kirje, Oliivipuu, Italialainen tyttö ja Orkideatarha. Seuraavaksi kirjailijan laajasta tuotannosta ilmestyvät suomeksi Auroran salaisuus 30.9.2022 ja Kuolema sisäoppilaitoksessa maaliskuussa 2023. Rileyn kirjoja ovat suomentaneet Hilkka Pekkanen ja Tuukka Pekkanen.

Suositun kirjailijan teokset ovat olleet ilmestymisestään lähtien kärkipäässä niin painettujen kuin digitaalistenkin kirjojen myyntilistoilla Suomessa ja maailmalla. ”Lucinda Riley on Suomen kuunnelluin käännetyn kaunokirjallisuuden kirjailija: hänen äänikirjojaan on kuunneltu jo yli 10 miljoonaa tuntia. Täysin vertaansa vailla olevan suosion takana on kirjailijan kyky kertoa tarinoita tavalla, joka vetoaa kaikenikäisiin ja myös miehiin”, kertoo Bazarin kustantaja Markus Lähdesniemi.

Lisätietoja: kustantaja Markus Lähdesniemi, 050 404 2253, markus@bazarkustannus.fi

Kuvat

Lucinda Riley kävi 2019 Suomessa tapaamassa lukijoitaan (kuva: Roni Rekomaa, Lehtikuva).
Lucinda Riley kävi 2019 Suomessa tapaamassa lukijoitaan (kuva: Roni Rekomaa, Lehtikuva).
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Bazar Kustannus
Bazar Kustannus
Lönnrotinkatu 18
00120 Helsinki

http://www.bazarkustannus.fi

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 70 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bazar Kustannus

Bazarin kevään 2023 kirjojen uutuusluettelo on nyt julkaistu – vahva panostus hyvän mielen kirjoihin2.11.2022 09:10:00 EET | Tiedote

Kevään kiinnostaviin kaunokirjoihin kuuluvat Lucinda Rileyn huippusuositun Seitsemän sisarta -sarjan päätösosa sekä jatko-osat Christian Rönnbackan Henna Björk -dekkarisarjaan ja Juha Vuorisen DikDek-sarjaan. Romaanien joukossa on runsaasti esikoisia ja kirjailijan ensimmäisiä suomennettuja teoksia. Kevätluettelo sisältää myös hyvän mielen kirjoja: kuusi suomennettua romaania ulkomaisten myyntilistojen kärkipaikoilta sekä kotimaiset uutuudet Ilona Tuomiselta ja Meri Savoselta. Ajankohtaisiin tietokirjoihin kuuluvat muun muassa Johann Harin kirja kadonneesta keskittymiskyvystämme, Marie Kondon uutuus Kurashi – Iloa säkenöivä elämä ja afganistanilaisen ihmisoikeustaistelijan Zarifa Ghafarin henkilökuva. Kevään 2023 julkaisuluettelo kattaa tammi–kesäkuussa ilmestyvät uutuuskirjat, e-kirjat, äänikirjat ja pokkarit.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme