Kustannusosakeyhtiö Otava

Lukupiiriharrastus on iloista ja mieltä avartavaa yhdessä tekemistä

Jaa

Lukupiirit elävät uutta kukoistusta, eikä ihme, sillä niissä päästään käsiksi elämän iloihin ja suruihin. Yksityisen kirjallisuusharrastuksen vastapainoksi lukupiirit tarjoavat monipuolisia näkökulmia, kiinnostavia keskusteluja ja iloista yhdessäoloa.

Kirsi Ranin: Lukupiiri – Kirjoista keskustelemisen elämää muuttava taika

Julkaisupäivä 23.9.

Miksi kannattaa perustaa lukupiiri? Kuinka keskustelu käynnistetään? Viinillä vai ilman? Kuka valitsee seuraavan kirjan?

Kirsi Ranin perusti Kirsin Book Club -lukupiirin yli kymmenen vuotta sitten. Takana on satoja luettuja kirjoja, yhteisiä matkoja ja kirjailijatapaamisia. Lukupiiri – Kirjoista keskustelemisen elämää muuttava taika jakaa Raninin parhaat vinkit toimivan lukupiirin pyörittämiseen. Se on jokaisen lukupiiriläisen tai lukupiiristä haaveilevan henkilökohtainen opas ja lukupäiväkirja.

Kirjassa on runsaasti käytännön vinkkejä ja yli 200 toimivaksi lukupiirikirjaksi todettua kirjasuositusta. Lukupiiriläisiltä kerätyt kommentit vahvistavat, että kirjoista keskustelemisessa on elämää muuttavaa voimaa. Lisäksi kirjasta löytyy itse täytettäviä sivuja, jotka toimivat lukijan oman lukupiirin päiväkirjana tai henkilökohtaisena lukupäiväkirjana.

Kirsi Ranin vetää Kirsin Book Club -lukupiiriä ja Edita Publishingin yrityslukupiiriä. Hän on myös business-lukupiirin jäsen. Hän on osallistunut yli 200 lukupiiri-iltaan. Kirsin Book Clubiin kuuluu myös suosittu kirjablogi ja podcast.

Arvostelukappaleet, lisätiedot ja haastattelupyynnöt: hanna-leena.soisalo@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

Nemo on osa kustannusosakeyhtiö Otavaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Professori Hannu Salmen uutuuskirja Turun palosta nostaa ensimmäistä kertaa keskiöön aikalaisten tunteet ja kokemukset suuronnettomuudesta11.8.2022 12:56:14 EEST | Tiedote

Turun yliopiston kulttuurihistorian professori Hannu Salmen uutuuskirja “Tunteiden palo. Turku liekeissä 1827” on elävästi kirjoitettu tosikertomus historiallisesta suuronnettomuudesta. Kirja on ensimmäinen kattava tietoteos Turun palosta liki sataan vuoteen, ja kaikkien aikojen ensimmäinen, joka keskittyy palon kokeneiden ihmisten kokemuksiin ja tunteisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme