Lumme Energia Oy

Lumme Energia avaa toimipisteen Helsinkiin

Jaa
Uudet tilamme: Sähkötalo, Kampinkuja 2
Uudet tilamme: Sähkötalo, Kampinkuja 2

Avasimme uuden toimipisteen Helsinkiin, Sähkötaloon. Löydät toimistomme osoitteesta Kampinkuja 2.

Toimipisteessämme ei ole asiakaspalvelupistettä. Sähköasiat voi kuitenkin hoitaa helposti chatissä, puhelimella p. 0800 90110 (palvelemme 24/7) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@lumme-energia.fi. Asiakkaanamme käytössäsi on myös Helmi asiointipalvelu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Uudet tilamme: Sähkötalo, Kampinkuja 2
Uudet tilamme: Sähkötalo, Kampinkuja 2
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lumme Energia Oy
Lumme Energia Oy
Prikaatinkatu 3 a, PL 40
50100 Mikkeli

https://www.lumme-energia.fi

Lumme Energia Oy on Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluva uuden ajan energiayhtiö, joka panostaa uusiin palveluihin ja teknologioihin. Myymme sähköä ja energiapalveluita valtakunnallisesti sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 66 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lumme Energia Oy

Lumme Energian, Etelä-Savon Energian ja Tiedon energiaratkaisu pienentää päästöjä ja energialaskua - ensimmäisenä Suomessa4.4.2019 09:03:00 EESTTiedote

Tieto, Lumme Energia ja Etelä-Savon Energia kehittivät yhteistyössä älykkään energiaratkaisun, jossa Lumme Energian pääkonttori toimii virtuaalisena voimalaitoksena. Kyseessä on ensimmäinen vastaavassa laajuudessa toteutettu uusiutuvia energialähteitä hyödyntävä hanke Suomessa. Onnistunut pilotti osoittaa, että samankaltainen energiaratkaisu on asennettavissa kaikkiin julkisiin ja kaupallisiin kiinteistöihin sekä omakotitaloihin. Uusi energiaratkaisu tuo kiinteistöt toden teolla mukaan Suomen sähköverkon taajuuden tasapainottamiseen ja ohjaa sähkönkulutusta kohti päästöttömiä energiamuotoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme