Kojamo Oyj

Lumo AEC Hackathon Helsinki -tapahtumassa: haasteena kaupunkiasuminen palveluna

Jaa

Kojamo avaa vanhan Teknillisen korkeakoulun tilat AEC Hackathon Helsinki -tapahtuman käyttöön 7.-9.9.2018 ja haastaa osallistujat pohtimaan kaupunkiasumista palveluna.

Helsingissä järjestettävä kiinteistö- ja rakennusalan AEC Hackathon on osa kansainvälistä WDBE 2018 -konferenssia. Hackathonissa keskitytään viikonlopun ajan kaupunkiasumisen kehittämiseen ja tulevaisuuteen.

Hackathonissa haasteena Lumo-asuminen palveluna

Lumo on vuokra-asumista parhaimmillaan, mutta mitä on parempi kaupunkiasuminen tulevaisuudessa? Tähän kysymykseen Kojamon kehitysjohtaja Teemu Suila toivoo saavansa Hackathonista perusteltuja kannanottoja.

– Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat kaiken aikaa ja yksilöiden tarpeet eroavat toisistaan. Haluamme, että asiakkaamme kokevat Lumo-asumisen palveluna nyt ja tulevaisuudessa, Suila toteaa.

Hackathoniin osallistuvien toivotaan tarkastelevan kaupunkiasumista palveluna sekä asiakkaan että palveluntarjoajan näkökulmasta. Suila kaipaa todellisiin tarpeisiin perustuvia ja toteutuskelpoisia kehitysideoita sekä niihin konkreettisia ratkaisuja.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme arkea helpottavia, asumisen viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä parantavia palveluita, joista jokainen voi poimia itselleen sopivimmat, Suila kuvailee.

Tavoitteena on kehittää verkostomainen palvelualusta, joka mahdollistaa innovaatioiden ketterän käyttöönoton yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Kojamon kiinteistöt toimivat alustana, johon uudet palvelut ovat helposti kytkettävissä.

Kojamon tilat käytössä innovointiperustana

Nykyisin Kojamon omistuksessa olevien vanhan Teknillisen korkeakoulun tilojen tulevaisuutta tutkitaan. Haasteena Hackathonissa on selvittää, miten parempi kaupunkiasuminen toteutuisi tiloissa jatkossa parhaiten.

– Toivon, että osallistujat pitävät mielessä sekä kuluttajat että yritysasiakkaat. Uskon, että Hackathonin kautta saamme paljon innovatiivisia ehdotuksia, jotka haastavat perinteisiä näkemyksiä kaupunkiasumisesta, Kojamon hankejohtaja Heikki Hirvonen toteaa.

Osallistujien käytössä on rakennuksen 3D-mallit ja kaupungin avoin data.

Avoin kaupunkitapahtuma

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Hackathon järjestetään englanniksi ja tilaisuuteen on tähän mennessä ilmoittautunut mukaan jo yli 60 henkilöä. Paikalle voi tulla myös rekisteröitymättä – tutustumaan tiloihin ja tapahtumaan lähemmin.

AEC Hackathon 7.-9.9.2018
Vanha Teknillinen korkeakoulu, päärakennus
Abrahaminkatu 3, 00180 Helsinki

Ohjelma ja rekisteröityminen

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Suomen Asuntomessut ja digitalisaatiota vauhdittava KIRAdigi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Teemu Suila, kehitysjohtaja, Kojamo Oyj
puh. +358 40 5434 633, teemu.suila@kojamo.fi

Heikki Hirvonen, hankejohtaja, Kojamo Oyj
puh. +358 457 8814 179, heikki.hirvonen@kojamo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme