Kojamo Oyj

Lumo Kodit Oy on ostanut Helsingin Ristiretkeläistenkatu 19:n koko osakekannan

Jaa

Lumo Kodit Oy on ostanut Rakennus Omera Oy:ltä ja e-House Oy:ltä Helsingin Ristiretkeläistenkatu 19:n koko osakekannan. Kiinteistöön valmistuu 30 uutta Lumo-vuokra-asuntoa Viikinmäkeen kesällä 2018.

Viikinmäkeen rakentuu tällä vuosikymmenellä runsaasti uusia asuntoja. Viikinmäki on hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä. Uudet Lumo-asunnot sijaitsevat hyvällä paikalla, lähellä luontoa ja erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia.

  • Helsingin Ristiretkeläistenkatu 19 on hyvä esimerkki strategisesta investoinnistamme tulevaisuuteen. Nämäkin vuokra-asunnot tulevat hyvälle paikalle palveluiden äärelle. Haluamme kasvattaa konsernin asuntomäärää tuhannella asunnolla vuodessa. Erityisesti investoimme pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin Suomessa, sanoo Kojamon kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen.
  • On hienoa olla mukana toteuttamassa Viikinmäen alueen yhtä laadukkaimmista asuntokortteleista, Rakennus Omera Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Leppänen toteaa.
  • Viikinmäen sopimus toteuttaa e-Housen strategiaa, jossa yhtiön kiinteistökehityshankkeet rakennetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa huomioiden hankkeen osapuolien yksilölliset tarpeet ja vahvuudet, e-House Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Haavisto kertoo.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tuomas Leppänen, Rakennus Omera Oy 0400 611 141, tuomas.leppanen(at)omera.fi

Toimitusjohtaja Jyrki Haavisto, e-House Oy, puh. 040 1327801, jyrki.haavisto(at)ehouse.fi

Kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, Kojamo Oyj, puh. 0400 243 144, kim.jolkkonen(at)kojamo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Yhtiö kehittää Lumo-koteja ja -palveluita, jotka edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä. Viiden vuoden aikana konserni on investoinut kaupalliseen vuokra-asumiseen lähes 1,5 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme