Kojamo Oyj

Lumo Kodit Oy rakentaa 62 Lumo-vuokra-asuntoa Helsingin Laajasaloon

Jaa

As Oy Helsingin Henrik Borgströmin tie 2:n rakentaminen käynnistyy alkuvuodesta 2018. Uudet Lumo-vuokrakodit ovat valtaosaltaan yksiöitä ja kaksioita. Taloyhtiön arvioidaan valmistuvan loppuvuodesta 2018 Laajasalon Kruunuvuorenrantaan.

Taloyhtiön hissilliseen kerrostaloon rakennetaan yhteensä 62 korkeatasoista Lumo-asuntoa. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita. Perheasuntoja on viisi. Asuntojen lisäksi kiinteistöön rakennetaan liiketila päivittäistavarakaupalle ja valotaide -teos etupihalle.

Talon suunnittelusta järjestettiin arkkitehtikilpailu yhdessä Helsingin kaupungin kanssa. Kilpailun voitti Serum Arkkitehdit Oy.

Laajasalon Kruunuvuorenranta rakennetaan vastapäätä Helsingin keskustaa, mistä näkymät ovat meren yli kantakaupunkiin ja Suomenlinnaan. Alueesta tulee viihtyisä paikka asua ja se on myös kaupunkilaisten virkistysalue. Alueelta löytyvät tärkeimmät palvelut, kuten päiväkoti, koulu sekä päivittäistavarakauppa ja muita palveluja.

Tulevaisuudessa Kruunusillat-hanke yhdistää Kruunuvuoren, Laajasalon ja Kalasataman osaksi kantakaupunkia. Helsingin kaupungin suunnitelmissa on rakentaa alueella pikaraitiotie.

Kiinteistön urakoitsijana toimii SSR Uusimaa Oy. Hanke valmistuu loppuvuodesta 2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme