Kojamo Oyj

Lumo-stipendihaku 1.3 –31.3.2018

Jaa

Keväällä 2018 Lumo-stipendejä myönnetään 25 urheilevalle nuorelle. Stipendejä voivat hakea lupaavat seuratasolla urheilevat 12-20-vuotiaat nuoret, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Etusijalla stipendin saajiksi ovat Lumo- ja VVO-asukkaat. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Haku on auki 1.–31.3.2018.

Lumo-sponsorointi- ja -stipendiohjelma tukee urheilevien nuorten harrastuksia matkalla kohti menestystä  Vuonna 2012 käynnistyneessä ohjelmassa on jaettu jo 275 stipendiä. Lumo-stipendejä voi hakea keväisin ja syksyisin.

Sponsorointi tukee nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta maailman huipulle. Yksilö- ja joukkuesponsorointi avautuvat hakuun vuosittain syksyisin.

Vuonna 2018 yksilösponsoriurheilijoita ovat Henry Manni, pyörätuolikelaus; Nooralotta Neziri, 100 metrin aidat; Oskari Mörö, 400 metrin aidat; Emmi Parkkisenniemi, lumilautailu; Joona Kangas, ski slopestyle; Anna Haataja, suunnistus ja kestävyysjuoksu sekä Riikka Honkanen, alppihiihto.

Vuoden 2018 Lumo-joukkuesponsorointiyhteistyöhön valikoitui Helsingin Taitoluisteluklubi ry:n kolme SM-sarjan muodostelmaluistelujoukkuetta Helsinki Rockettes, Team Fintastic ja Finettes sekä viisi Akatemia-ryhmää.

Lue lisää Lumo-stipendihausta: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo_sponsorointiohjelma/
Lumo-stipendihaun lomake

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa. Lumo ja VVO ovat osa Kojamo-konsernia. Lumo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme