Kojamo Oyj

Lumo-talkkarien palvelut laajenevat pääkaupunkiseudulla: Putkiasentaja laittaa olosuhteen kerralla kuntoon

Jaa

Pääkaupunkiseudun Lumo-kotien sisäolosuhteista on jo lokakuusta lähtien huolehtinut sisälämpötilaan erikoistuneita Lumo-talkkareita. He ovat putkiasentajia, joille ohjataan kaikki asuntojen lämpötilaan liittyvät ilmoitukset. Näin asuntojen lämpötilaan tai muihin olosuhteisiin vaikuttavat viat saadaan korjattua nopeasti yhdellä käynnillä.

”Tavoitteenamme on tehdä asukkaidemme arjesta entistä helpompaa sekä tarjota heille parhaat mahdolliset palvelut. Kodin olosuhteisiin, kuten lämpötilaan, erikoistuneet Lumo-talkkarit ovat mielestäni hyvä esimerkki siitä, miten pienellä muutoksella voidaan parantaa kaikkien arkea huomattavasti”, sanoo konseptista vastaava yksikönjohtaja Kimmo Rintala.

Olosuhteisiin erikoistuneet Lumo-talkkarit mittaavat asunnon lämpötilan varmistavat lämpöpattereiden toiminnan esim. lämpökameraa käyttäen. Jos lämpötila on alle 21 astetta tai todetaan poikkeuksellista vetoisuutta, he tekevät tarvittavat toimenpiteet, esimerkiksi ilmaavat patterit, korjaavat patteriventtiilit tai tiivistävät ikkunat.

Olosuhdeilmoituksiin liittyvän palvelun tuottaa Uudenmaan Lämpötekniikka Oy.

Lumo-talkkarit helpottavat arkea

Vuoden alusta alkaen pääkaupunkiseudun asukkaita ovat palvelleet talokohtaisesti nimetyt Lumo-talkkarit. Lumo-talkkarien toimintamalli ja -käytännöt on kehitetty yhteistyössä Lassila & Tikanojan kanssa. Lumo-talkkarit ovat luoneet edellytyksiä sujuvalle arjelle ja asukkaiden kokemukset ovat olleet positiivisia. Tällä hetkellä Lumo-kotien asukkaiden palveluksessa on noin 30 Lumo-talkkaria Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella.

Yhteistyö on osa Kojamon tavoitetta kehittää asukkaiden palveluita ja olla asumisen edelläkävijä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kimmo Rintala, yksikönjohtaja, asiakkuudet, puh. 020 508 3520, kimmo.rintala@kojamo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa. Lumo ja VVO ovat osa Kojamo-konsernia. Lumo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme