Kojamo Oyj

Lumo-yhteiskäyttöautoilua kesän ajaksi ilmaiseksi

Jaa

Yhteiskäyttöauto on Lumo-brändin ja 24Rentin ekotehokkaan autoilun konsepti. Kesän aikana uusia toimintamalleja kokeillaan Helsingin Vuosaaressa, kun Retkeilijänkatu 1:n asukkaat saavat ajettavakseen yhteiskäyttöisen Lumo-kesäauton. Asukkaat varaavat normaaliin tapaan Lumo-kesäauton sujuvasti verkosta, mutta hinnoittelu on poikkeuksellinen. Asukkaat voivat käyttävät Lumo-kesäautoa vain bensojen hinnalla.

Yhteiskäyttöautopalvelu täydentää julkista liikennettä sekä luo asukkaille uusia ja käteviä liikkumismahdollisuuksia. Toimintamalli on itsessään ekologinen, ja lisäksi Retkeilijänkadun Lumo-kesäauto on vähäpäästöinen Toyota Auris hybrid. Myös tulevat, uudet Lumo-vuokrakotien asukkaiden yhteiskäyttöiset henkilöautot ovat taloudellisia, ympäristöystävällisiä ja äänettömiä hybridejä.

- Olemme kehittäneet aktiivisesti yhteiskäyttöautoilun konseptia. Henkilöautojen lisäksi tarjoamme yhteiskäyttöisiä pakettiautoja Lumo-kotien asukkaille. Olemme laajentamassa myös uusille paikkakunnille. Lumo-kesäauto on konseptin ensimmäinen hybridi ja samalla pilotti poikkeukselliselle hinnoittelulle, myyntipäällikkö Mikko Purola sanoo.

Yhteiskäyttöautoilu on ekologista, sillä yksi yhteiskäyttöinen auto korvaa laskennallisesti 8-25 omistusautoa. Yhteiskäyttöautopalvelun avulla myös pysäköintipaikkojen määrää voidaan alentaa 30-40 %. Kaikki Lumo-vuokra-asuntojen asukkaat voivat ajella tavallista edullisemmin yhteiskäyttöautolla jo seitsemässä isoimmassa kaupungissa Suomessa.

Lisätietoja:

Kojamo Oyj Myyntipäällikkö Mikko Purola, Puh. 0400 831 695, mikko.purola@lumo.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Lumo ja VVO ovat osa Kojamo-konsernia. Lumo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme