Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Luonto- ja liikuntapainotteinen iltapäivätoiminta laajenee ensi syksynä uusille alueille

Jaa

Helsingin kaupunki järjestää ensi syksystä koululaisten luonto-, liikunta- ja retkeilyiltapäivätoimintaa seuraavilla alueilla: Arabian, Ressun ja Vuoniityn peruskoulujen sekä Kulosaaren, Malmikartanon, Munkkiniemen, Myllypuron peruskoulun ja Degerö lågstadieskolanin lähialueilla.

Tarjoamme lapsille turvallisen, rentouttavan ja positiivisen ilmapiirin kaupunkiluonnossa liikkuen sekä erilaisiin kulttuuri- ja liikuntakohteisiin retkeillen. Toimintaa ideoidaan ja toteutetaan yhdessä lasten kanssa. Varusteeksi luonnossa leikkimiseen ja liikkumiseen sopivat lämpimät, säänmukaiset ja mukavat vaatteet ja kengät.

Iltapäivätoimintaan haetaan 24.1.–27.4.2018.

Lomakkeita saa kouluilta, leikkipuistoista sekä verkosta. Lomake palautetaan määräaikaan mennessä 27.4.2018 johtavalle leikkipuisto-ohjaajalle.

Päätös perusopetuksen iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 29.6.2018 mennessä.

Iltapäivätoiminnan asiakasmaksut
• 100 e/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00
• 120 e/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00
Asiakasmaksusta on mahdollisuus saada maksuhuojennusta.

Toimintakausi alkaa torstaina 9.8.2018.

Lisätiedot johtavilta leikkipuisto-ohjaajilta ja aluekoordinaattoreilta.

Lisää aiheesta

Perusopetuksen iltapäivätoiminta

Leikkipuisto- ja iltapäivätoiminnan päällikkö Hanna Linna, hanna.linna@hel.fi, 09 310 41259

Palveluvastaava Leena Palve-Kaunisto, leena.palve-kaunisto@hel.fi, 09 310 86809

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369
s-posti: essi.eranka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Information om den upplevda kvaliteten på inomhusluften erhölls av undervisningspersonal på Helsingfors grundskolor11.12.2018 11:34Tiedote

Helsingfors har fått omfattande information om hur personalen upplever kvaliteten på inomhusluften i stadens grundskolor. I april i år utförde Arbetshälsoinstitutet en enkät som riktade sig till lärare och skolgångsbiträden i stadens alla 101 finsk- och svenskspråkiga grundskolor. Över 2 500 svar inkom och svarsprocenten var 65. Enkäten utfördes elektroniskt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme