Arjessa Oy

Luotsimaja Oy vahvistamaan Arjessa Oy:n lastensuojelupalveluita

Jaa

Sosiaali- ja hoivapalveluita tarjoava Arjessa on ostanut Satakunnassa toimivan Luotsimaja Oy:n 26.06.2018 allekirjoitetulla sopimuksella. Porissa toimiva Luotsimaja Oy tarjoaa kokonaisvaltaista ja yksilöllistä ympärivuorokautista sijaishuoltoa 5–18-vuotiaille lapsille sekä erilaisia lastensuojelun avohuollon ja perhetyön tukipalveluja. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2006.

Yritysosto vahvistaa Arjessan asemaa valtakunnallisena alan toimijana ja osaajana, ja laajentaa sen lastensuojelupalveluiden ja hyvinvointipalveluiden palveluvalikoimaa Satakuntaan. Omistusmuutoksella ei ole vaikutusta Luotsimaja Oy:n asiakkuuksiin tai henkilöstöön, vaan toiminta jatkuu katkeamattomana ja normaaliin tapaan jatkossakin. Luotsimajan kaikki työntekijät siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä uuden työnantajan palvelukseen.

- Luotsimajalla on iso merkitys Arjessan kannalta mahdollisuutena tuottaa laadukkaita lastensuojelupalveluita nyt myös Satakunnassa. Yritys on kehittänyt ja tuottanut laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita Porissa, osaavan ja sitoutuneen henkilöstön turvin. Luotsimajan arvomaailma sopii hyvin yhteen Arjessa-perheen kanssa, kommentoi Arjessan toimitusjohtaja Pasi Kohtala.

- Haluamme huomioida lastensuojelutyössä perheen kokonaisuutena lapsikeskeisyyttä unohtamatta. Tukipalvelumme ovat koko perheen käytettävissä ehkäisevänä tukimuotona, avohuollon tukipalveluna, sijaishuollon aikana sekä sen jälkeen jälkihuoltopalveluna. Yhteinen arvopohjamme Arjessan kanssa luo kestävän alustan pitkäjänteisille ja laadukkaille palveluille tulevaisuudessakin, täydentää Luotsimaja Oy;n toimitusjohtaja Kalle Riitahaara.

Yhteyshenkilöt

Pasi Kohtala
toimitusjohtaja
Arjessa Oy
puh. +358 50 5719112
pasi.kohtala@arjessa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä asiakasta. Palveluita tuotetaan yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa. Arjessa on osa Humanaa, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö. Arjessa on Humanan Suomen maayhtiö. http://www.arjessa.fi/, http://www.humana.se/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Arjessa Oy

Ryhmäkoti Raide Oy vahvistamaan Arjessa Oy:n lastensuojelupalveluita23.10.2017 11:00:00Tiedote

Sosiaali- ja hoivapalveluita tarjoava Arjessa on ostanut Pirkanmaalla Akaassa toimivan Ryhmäkoti Raide Oy:n 20.10.2017 allekirjoitetulla sopimuksella. Ryhmäkoti Raide Oy tarjoaa kokonaisvaltaista ja yksilöllistä lastensuojelun laitospalvelua erityistä hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville lapsille ja nuorille. Ryhmäkoti Raide on seitsemänpaikkainen kodinomainen lastensuojeluyksikkö Akaan kaupungissa, Toijalassa. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2006.

Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsä Oy vahvistamaan Arjessa Oy:n lastensuojelupalveluita23.12.2016 11:18:54Tiedote

Sosiaali- ja hoivapalveluita tarjoava Arjessa on ostanut Uudellamaalla toimivan Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsä Oy:n 21.12.2016 allekirjoitetulla sopimuksella. Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsä Oy tarjoaa terapeuttista ja kuntouttavaa ympärivuorokautista lastensuojelun sijaishuollon palvelua erityistä hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville lapsille ja nuorille. Yhtiöllä on 7-paikkainen yksikkö Vihdin Nummelassa ja 6-paikkainen yksikkö Lohjan Muijalassa. Puolenhehtaarin Metsä on aloittanut toimintansa vuonna 2008.