Espoon kaupunki - Esbo stad

Luukin leirikeskus uudistuu

Jaa

Luukin leirikeskuksen päärakennus peruskorjataan ja leirikeskukseen rakennetaan uusi majoitusrakennus.

Nuorisopalveluiden hallinnoiman Luukin leirikeskuksen päärakennukseen tulee toiminta- ja kokoustiloja sekä ruokailutilat. Keittiö korjataan valmistuskeittiöksi ja keittiöhenkilökunnan kaksi pientä majoitus- ja taukotilaa säilytetään. Rakennukseen lisätään wc-tiloja ja siivoustila sekä varastotilaa. Tällä hetkellä päärakennus on käyttökiellossa huonon sisäilman vuoksi.

Majoitustilat pesu-, wc- ja huoltotiloineen sijoitetaan uuteen puurakenteiseen majoitusrakennukseen. Lisäksi mm. grillikatos uusitaan ja pihavalaistusta parannetaan sekä ulkovarastoja lisätään.

Leirikeskuksen rantaan on rakennettu vuonna 2014 uusi saunarakennus pesu- ja oleskelutiloineen.

Avustuksia liikuntaseuroille ja nuorisoyhdistyksille

Liikunta- ja nuorisolautakunta myönsi vuoden 2019 perusavustukset. Liikuntatoiminta-avustusta myönnettiin yhteensä 1 409 200 euroa ja erityisryhmien liikuntatoiminta-avustusta yhteensä 48 950 euroa. Lisäksi lautakunta myönsi yleisavustusta 142 500 € espoolaisille nuorisoyhdistyksille.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com

Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoonlahden terveysasemajärjestelyt selvityksessä1.7.2020 15:30:12 EESTTiedote

Espoonlahden terveysasemalla sattui 13.4. vesivahinko, jonka jälkeen tilat ovat olleet pois käytöstä. Rakennus on saavuttamassa peruskorjausiän ja vesivahingosta johtuen Tilapalvelut selvittää mahdollisuutta aikaistaa peruskorjausta. Väistötiloja ja vaihtoehtoisia ratkaisuja on etsitty ja järjestetty siten, että asukkaat saavat tarvitsemansa palvelut mahdollisimman vaivattomasti ja työntekijöillä on turvalliset ja terveelliset työskentelytilat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme