Espoon kaupunki - Esbo stad

Luukin leirikeskus uudistuu

Jaa

Luukin leirikeskuksen päärakennus peruskorjataan ja leirikeskukseen rakennetaan uusi majoitusrakennus.

Nuorisopalveluiden hallinnoiman Luukin leirikeskuksen päärakennukseen tulee toiminta- ja kokoustiloja sekä ruokailutilat. Keittiö korjataan valmistuskeittiöksi ja keittiöhenkilökunnan kaksi pientä majoitus- ja taukotilaa säilytetään. Rakennukseen lisätään wc-tiloja ja siivoustila sekä varastotilaa. Tällä hetkellä päärakennus on käyttökiellossa huonon sisäilman vuoksi.

Majoitustilat pesu-, wc- ja huoltotiloineen sijoitetaan uuteen puurakenteiseen majoitusrakennukseen. Lisäksi mm. grillikatos uusitaan ja pihavalaistusta parannetaan sekä ulkovarastoja lisätään.

Leirikeskuksen rantaan on rakennettu vuonna 2014 uusi saunarakennus pesu- ja oleskelutiloineen.

Avustuksia liikuntaseuroille ja nuorisoyhdistyksille

Liikunta- ja nuorisolautakunta myönsi vuoden 2019 perusavustukset. Liikuntatoiminta-avustusta myönnettiin yhteensä 1 409 200 euroa ja erityisryhmien liikuntatoiminta-avustusta yhteensä 48 950 euroa. Lisäksi lautakunta myönsi yleisavustusta 142 500 € espoolaisille nuorisoyhdistyksille.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com

Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Befolkningen i Esbo ökar i rekordtakt, skatteinkomstutvecklingen är osäker22.8.2019 15:19:15 EESTTiedote

Stadsstyrelsen behandlar stadens andra delårsrapport måndag 26.8. Enligt den ökar befolkningen i Esbo snabbt. Under de senaste 12 månaderna har invånarantalet ökat med 6 000 personer, medan den normala ökningen är cirka 4 000–5 000 nya invånare per år. Från början av 2019 är ökningen redan 3 260 personer. Arbetslöshetsgraden är 8,4 procent, det vill säga 0,3 procentenheter mindre än ett år tidigare.

Espoon väestö kasvaa ennätystahtia, verotulojen kehityksessä epävarmuutta22.8.2019 15:15:39 EESTTiedote

Kaupunginhallitus käsittelee kaupungin 2. osavuosikatsausta maanantaina 26.8. Sen mukaan Espoon väestö kasvaa nopeasti. Viimeisen 12 kuukauden aikana asukasmäärä on kasvanut 6 000 henkilöllä, kun normaali vuosikasvu on noin 4 000 - 5 000 uutta asukasta. Vuoden 2019 alusta lukien kasvua on jo 3 260 henkilöä. Työttömyysaste on 8,4 % eli 0,3 prosenttiyksikköä parempi kuin vuotta aikaisemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme