Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Lux Helsinki aiheuttaa liikenteen poikkeusjärjestelyjä Kaartinkaupungin ja Senaatintorin alueella

Jaa

Tieosuudet Rikhardinkatu-Korkeavuorenkatu-Pieni Roobertinkatu-Ratakatu-Ullanlinnankatu-Kasarmikatu-Eteläinen Makasiinikatu-Pohjoinen Makasiinikatu on suljettu festivaalipäivinä 6.1.2018–10.1.2018 klo 17.00–22.00. Lisäksi alueella on lukuisia pysäköintikieltoja 29.12­.2017–11.1.2018.

Liikennejärjestelyt
Liikennejärjestelyt

Koska festivaali rajoittaa pysäköintimahdollisuuksia alueella, järjestämme väliaikaisparkkitilaa C-parkkiluvan omistajille Kauppatorin itäpuolelle. Mikäli parkkipaikkoja on taloyhtiöiden sisäpihoilla, festivaalin liikenteenohjaajat saattavat ajoneuvot sisäpihoille ja pois sieltä tapahtuman aikana klo 17–22.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Festivaalin poikkeusjärjestelyt eivät vaikuta julkiseen liikenteeseen. Festivaalialueella kannattaa kulkea jalkaisin. Osalla teoksista saattaa esiintyä ajoittain ruuhkaa vilkkaimpina festivaalipäivinä.

Lux Helsinki –tiimi pahoittelee festivaalin poikkeusliikennejärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Pöyry
Tiedottaja
Helsinki Marketing
040 709 2913
jenni.poyry(at)hel.fi

Kuvat

Liikennejärjestelyt
Liikennejärjestelyt
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme