Assemblin Oy

LVIA-osaamista suunnittelusta toteutukseen

Jaa

Assemblin suunnitteli ja toteutti LVIA-ratkaisut Veikkolassa sijaitsevan tuotantolaitoksen varastotilojen laajennusosaan.

Kiinteistö toimii suomalaisen perheyritys Delipap Oy:n tuotantolaitoksena. Kuva: Delipap Oy
Kiinteistö toimii suomalaisen perheyritys Delipap Oy:n tuotantolaitoksena. Kuva: Delipap Oy

Kiinteistö toimii suomalaisen perheyritys Delipap Oy:ntuotantolaitoksena, missä kehitetään ja valmistetaan muun muassa hygieniatuotteita. Uuden varastohallin kokonaispinta-ala on noin 3000 m2, joka toteutettiin asiakkaalle alle puolessa vuodessa. 

- Kohde sisälsi erittäin perinteistä talotekniikkatyöskentelyä savunpoistopuhaltimista kattojen sadevesiviemäröintiin. Suunnittelimme kohteen tarkasti ja kävimme jo suunnitteluvaiheen aikana läpi mahdolliset ongelmakohdat. Näin pystyimme pysymään helposti kohteeseen sovitussa aikataulussa, toteaaAssemblin talotekniikkaurakoinnin liiketoimintajohtaja Jukka Jäppinen.

Varastotilojen laajennuksen työmaatoiminta aloitettiin heinäkuussa 2018 ja luovutettiin tilaajalle joulukuussa 2018. Puolen vuoden aikana kohteeseen asennettiin huippuimurit, kellarikerroksen ilmanvaihtojärjestelmät ja savunpoistopuhaltimet. Putkitöihin lukeutui muun muassa uusi vesijohto-, viemäri- ja sadevesiviemärilinjan toteuttaminen asemapiirrustusten mukaisesti.

Assemblinin toteutti Veikkolan varastotilojen laajennusosan yhdessäRakennus Oy Isotalon kanssa. Vuonna 1994 perustettu Rakennus Oy Isotalo tunnetaan vaativien toimisto- ja liiketilojen muutostöiden sekä teollisuuden hankkeiden toteuttajana.

Kuvat: Delipap Oy

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kiinteistö toimii suomalaisen perheyritys Delipap Oy:n tuotantolaitoksena. Kuva: Delipap Oy
Kiinteistö toimii suomalaisen perheyritys Delipap Oy:n tuotantolaitoksena. Kuva: Delipap Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 700 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme